© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

19 dagen West naar Zuid

Kusadasi.jpg

Op een dik uur rijden van Izmir airport start de reis met een ontspannen verblijf bij de gastvrije Nederlandse Manuela en haar Turkse partner Ohnur. Zij creŽerden samen een gastvrije en sfeervolle plek.
Vanuit het westen begint nu de reis naar het binnenland. Vanuit de 2e accommodatie is het 5 minuten lopen naar het natuurwonder van Pamukkale. Hierapolis moet je ook gaan bekijken!


demre sint nicolaar.jpg

Vanuit het binnenland rijd je naar de derde accommodatie, naar het koele groene Lycische achterland van Fethye. In de nabije omgeving kun je wandelen, verschillende van oorspronkelijke dorpen bezoeken en de natuur is prachtig!

De 4e accommodatie ligt als een natuur - cultuur en rustpunt op 5 km van de Middellandse zee (Kalkan). Je zult je direct thuis voelen in het huis  met 2 slaapkamers en complete keuken.

Op de 5e accommodatie ben je dicht de kust en omringd door oudheden en bezienswaardigheden. O.a. de basiliek van ('onze') St. Nicolaas in Myra  en de rotsgraven van Demre.


Cirali strand (kopie).jpg

Op dag 14 rijd je in anderhalf uur langs de kust naar de laatste bestemming: Cirali. Je verblijft 3 dagen op 200 meter van het strand in  een hotel met bungalows en lodges in een weelderige tuin van 17.000 m2vol bloemen.Zoek uw rondreis