© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

22 dgn: langs alle hoogtepunten

nerja balcon square.jpg

Wil je een spannende rondreis die langs witte dorpjes en Spaanse steden om het Alhambra in Granada en de Giraldatoren in Sevilla te bezoeken en om uiteindelijk te eindigen aan het strand tussen de Spanjaarden? Dan is deze reis wat je zoekt!

Je start in een kustplaatsje (Nerja) een uurtje rijden van het vliegveld (Malaga). Daarnaar zul je de omgeving van Granada doorbrengen. Je verblijft in een grotwoning, in deze regio woont de plaatselijke bevolking nog steeds in grotwoningen en bezoekt een van de 7 wereldwonderen: het Alhambra. Voor degene die Cordoba zouden willen aandoen kunnen we een aanpassing van 2 dgn Cordoba maken (in Hotel Abetos SP049).


Granada (87).jpg

Op je 3e locatie wordt je onderdeel van het typische Spaanse dorpsleven in het dorpje Montejaque (Ronda), je geniet van een betoverend uitzicht op het woeste heuvellandschap.
Op weg naar het laatste verblijf aan de Costa da Luz, waar het merendeel van het toerisme spaans is en zeer authentiek voelt maar eerst dompel je gezin nog onder in de stad Sevilla.


costa_de_la_luz_spagna.jpg

Laat je meeslepen door deze betoverende stad en om dit alles goed te maken met de kinderen kun je nog altijd het pretpark: Isla Magica bezoeken. Je kunt Sevilla eventueel ook als laatste twee dagen boeken voor je terugvliegt. Aan de Costa da Luz maak je in ieder geval een dolfijnwalvis excursie vanaf Tarifa waar je in de zomermaanden zelfs de kans hebt om Orka's tegen te komen!Zoek uw rondreis