© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Grote run verwacht op vakanties binnen Europa (NB november 2015)

Wees er dus snel bij.....


header castellare nieuwsbrief.jpg

Volgens de overkoepelende brancheorganisatie van reisbureaus, zoeken vakantiegangers het in het komend jaar liever wat dichter bij huis. Ook wij - als onafhankelijk reisbureau - merken dat aan de vroege aanvragen voor zonvakanties. Ons advies is dan ook: wees er op tijd bij, plan je reis alvast en boek je vlucht.
Je kunt voor enkele verblijven van Family Tours gebruik maken van de vroegboekkorting als je in december je reis boekt. We lichten er in deze nieuwsbrief een fantastische nieuwe accommodatie uit, met een korting van maar liefst 20%! En we blijven jullie natuurlijk in de aanloop naar je vakantie van 2016 op de hoogte houden van al onze nieuwe verblijven.