© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Een aantal nieuwe plekken (NB januari 2015)

We hebben natuurlijk ook voor jullie zomervakantie-plezier niet stilgezeten. Op de website hebben we een aantal prachtige nieuwe reizen toegevoegd. We zetten twee ervan in deze nieuwsbrief in de spotlights.


Italie: De parel van het zuiden (IT032)

gargano vieste.jpg

Dit kleinschalige parkje is gelegen even buiten het stadje Vieste in de regio Puglia, in het nationaal park van Gargano. 
De eigenaars Raffaele en Raffaella zullen je ontvangen met een glimlach en met hun toewijding zul je er meteen thuisvoelen.
Landelijk gelegen beschikt over een groot zwembad met whirlpool, een zonneterras met ligbedden en parasols, een speeltuin voor kinderen, gratis fietsen voor excursies naar het Nationaal Park van Gargano. Klik op  IT032 Il Tesori del Sud voor meer informatie en prijs.


Spanje: Verblijf in de PyreneeŽn (SP031)

hotel-muntanya zwebad.jpg

Het Cerdanya Resort bestaat uit het Hotel Muntanya & Spa en de Ca  L'auren appartementen. Het resort ligt in het charmante dorpje Prullans de Cerdanya, een van de mooiste gebieden van CataloniŽ in het hart van de PyreneeŽn. Het verblijf is eigendom van een familie; opgericht door de grootouders en voortgezet door de kinderen en kleinkinderen. La Cerdanya is een paradijs van mogelijkheden. De ideale bestemming voor een vakantie met familie of vrienden, waar iedereen zijn ruimte en favoriete tijdverdrijf kan vinden. Klik op SP031 Cerdanya resort voor meer informatie en prijs.