© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Turkije vakanties

Familie accommodaties en rondreizen

Ephese.jpg

Family Tours heeft een programma samengesteld, waarvan je niet kan geloven dat het accommodaties in Turkije zijn. Vergeet de  hotel-all inclusive-nachtmerrie en geef je helemaal over aan de warme gastvrijheid, kleinschaligheid, duizelingwekkende hoeveelheden historische vindplaatsen, stranden om van te dromen, de hartelijke bevolking čn heerlijk eten.
Maak zelf een keuze uit het aanbod van kleinschalige, karakteristieke en bijzonder mooi gelegen accommodaties of geniet van privé-rondreizen langs de West- en Zuidkust van Turkije, in korte (max 10 dagen) en lange variant (max 23 dagen) met ruimte voor uitrusten en vakantie vieren met de kinderen op plekken die uitdagend en interessant zijn voor zowel kind als ouder...


Hieronder vind je een voorbeeld van onze rondreizen en een drietal accommodaties.


Een voorbeeld van onze rondreis door Turkije:

10-daagse rondreis Zuid-Turkije
Een luxe rondreis door het achterland van Fetiye en Kalkan alvorens je aan direct aan de Middellandse Zeekust verblijft nabij het kleine dorpje Cirali.


Klik hier voor een overzicht van alle voorbeeldrondreizen.
Klik hier
voor een offerte op maat voor een rondreis.Een kleine selectie van onze favoriete accommodaties in Turkije:

TR006: Datça. Meerdere appartementen in een sfeervol vissersplaatsje op schiereiland tussen Egeďsche Zee en de Middellandse Zee.
TR012: Alacati. Vier vrijstaande villa's met zwembaden op een schiereiland nabij het sfeervolle stadje Alacati. Een surfers- en familieparadijs!
TR014: Cirali Bungalows. Smaakvolle bungalows omgeven door een prachtige, waanzinnig grote tuin vlakbij een onbedorven strand in een schitterende omgeving.

Klik hier om accommodaties te zoeken via de kaart 
Klik hier om accommodaties te zoeken obv thema'sVisum aanvragen voor Turkije - Verplicht ook voor kinderen

Onder de aandacht

Een Balinese oase op Lanzarote!

het zwembad compleet met balinees ligbed.jpg

Gelegen op 6km van het strand en dichtbij de vulkanen van Timanfaya ligt deze prachtig sfeervolle verbouwde Finca op dit bijzondere Canarische eiland. Het hele jaar door geniet dit eiland van een gemiddelde temperatuur van 24 graden. Je kunt hier heerlijk relaxen op de Balinese ligbedden, een yogales doen of ontspannen bij een van de vele soorten massages die hier gegeven worden.   


Bijzondere sfeervolle plek op loopafstand van authentiek vissersdorpje

h [320x200].jpg

Deze plek is met volledige harmonie en respect voor de natuur opgezet parkje met zwembad. Het ligt op loopafstand van het vissersdorpje Ericeira dat direct aan zee ligt. Eco Sounds ligt op 45 km van Lissabon.