© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Turkije vakanties

Familie accommodaties en rondreizen

Ephese.jpg

Family Tours heeft een programma samengesteld, waarvan je niet kan geloven dat het accommodaties in Turkije zijn. Vergeet de  hotel-all inclusive-nachtmerrie en geef je helemaal over aan de warme gastvrijheid, kleinschaligheid, duizelingwekkende hoeveelheden historische vindplaatsen, stranden om van te dromen, de hartelijke bevolking èn heerlijk eten.
Maak zelf een keuze uit het aanbod van kleinschalige, karakteristieke en bijzonder mooi gelegen accommodaties of geniet van privé-rondreizen langs de West- en Zuidkust van Turkije, in korte (max 10 dagen) en lange variant (max 23 dagen) met ruimte voor uitrusten en vakantie vieren met de kinderen op plekken die uitdagend en interessant zijn voor zowel kind als ouder...


Hieronder vind je een voorbeeld van onze rondreizen en een drietal accommodaties.


Een voorbeeld van onze rondreis door Turkije:

10-daagse rondreis Zuid-Turkije
Een luxe rondreis door het achterland van Fetiye en Kalkan alvorens je aan direct aan de Middellandse Zeekust verblijft nabij het kleine dorpje Cirali.


Klik hier voor een overzicht van alle voorbeeldrondreizen.
Klik hier
voor een offerte op maat voor een rondreis.Een kleine selectie van onze favoriete accommodaties in Turkije:

TR006: Datça. Meerdere appartementen in een sfeervol vissersplaatsje op schiereiland tussen Egeïsche Zee en de Middellandse Zee.
TR012: Alacati. Vier vrijstaande villa's met zwembaden op een schiereiland nabij het sfeervolle stadje Alacati. Een surfers- en familieparadijs!
TR014: Cirali Bungalows. Smaakvolle bungalows omgeven door een prachtige, waanzinnig grote tuin vlakbij een onbedorven strand in een schitterende omgeving.

Klik hier om accommodaties te zoeken via de kaart 
Klik hier om accommodaties te zoeken obv thema'sVisum aanvragen voor Turkije - Verplicht ook voor kinderen

Onder de aandacht

Volg ons op facebook

icoon facebook like ons.png

Voor wie echt op de hoogte wil worden gehouden van alle laatste nieuwtjes en tips over leuke verblijfsplekken en nieuwe gebieden raden we aan ons ook te volgen op facebook.


Glamping onder de sterren...

cabane.jpg

Slapen in een boomhut terwijl je naar de sterrenhemel kijkt door het doorzichtige dak! Engels-sprekende eigenaren Morgane en Phillipe (zij hebben zelf ook kleine kinderen) creëerden een Ecologisch Duurzame Droomplek in een prachtig privé dennenbos van 15 hectare met in totaal 13 boomhutten