© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

19 dagen West naar Zuid

Kusadasi.jpg

Op een dik uur rijden van Izmir airport start de reis met een ontspannen verblijf bij de gastvrije Nederlandse Manuela en haar Turkse partner Ohnur. Zij creëerden samen een gastvrije en sfeervolle plek.
Vanuit het westen begint nu de reis naar het binnenland. Vanuit de 2e accommodatie is het 5 minuten lopen naar het natuurwonder van Pamukkale. Hierapolis moet je ook gaan bekijken!


demre sint nicolaar.jpg

Vanuit het binnenland rijd je naar de derde accommodatie, naar het koele groene Lycische achterland van Fethye. In de nabije omgeving kun je wandelen, verschillende van oorspronkelijke dorpen bezoeken en de natuur is prachtig!

De 4e accommodatie ligt als een natuur - cultuur en rustpunt op 5 km van de Middellandse zee (Kalkan). Je zult je direct thuis voelen in het huis  met 2 slaapkamers en complete keuken.

Op de 5e accommodatie ben je dicht de kust en omringd door oudheden en bezienswaardigheden. O.a. de basiliek van ('onze') St. Nicolaas in Myra  en de rotsgraven van Demre.


Cirali strand (kopie).jpg

Op dag 14 rijd je in anderhalf uur langs de kust naar de laatste bestemming: Cirali. Je verblijft 3 dagen op 200 meter van het strand in  een hotel met bungalows en lodges in een weelderige tuin van 17.000 m2vol bloemen.


kaart 18 dgn rondreis website.jpg

Dag Waar Accommodatie Rijafstand
1,2,3 Camlik TR016 Manuela 1 u 15 m
4,5 Pamukkale Hotel Venus 3 u
6,7 Uzumlu TR005 Dickencik 4 u 20 m
8 - 12 Islamlar TR004 Cleo 10 m
13,14 Hoyran TR020 Demre 1 u 30 m
15,16,17,18 Cirali TR014 Cirali 1 u 30 m
19 vertrek Airport Antalya 2 u

Dag 1, 2 en 3 Camlik

Zwembad4.jpg

Na aankomst op de luchthaven van Izmir rijd je in een dik uur naar de eerste accommodatie. TR016 Manuela is een goede uitvalsbasis voor het ondernemen van verschillende culturele uitstapjes, wandelen en ontdekken van de onaangetaste plekjes, wat de Egeïsche kust van Turkije zeker te bieden heeft. In de warme zomermaanden zorgt een altijd aanwezig briesje in deze vallei voor verkoeling. Manuela serveert met trots de typische lokale Turkse keuken. De verschillende smaken zijn toegankelijk en smakelijk - de kinderen zullen smullen! Manuela is een fijne plek voor gezinnen die houden van cultuur, de natuur en willen genieten van het buitenleven. Bovendien is er ook een fijn zwembad in een prachtige tuin met veel liefde aangelegd en onderhouden. 

Manuela is een ideale uitvalsbasis voor iedereen die naast de mooie kusten ook archeologische plaatsen wil bezoeken, zoals: Priene, Didyma en Miletos en natuurlijk Ephese, waar nog steeds archeologen aan het werk zijn. Met daarbij in Selcuk o.a. het Museum van Ephese, met de prachtige vondsten, de tempel van Artemis (één van de 7 wereldwonderen), de St.Jean Basiliek, de grotten van de zeven slapers en het huisje van de heilige Maagd Maria.


Dag 4 en 5 Pamukkale

pamukkale.jpg

Vanuit het westen begint de echte rondreis naar het binnenland. Na een reis door authentieke landschappen en dorpen check je in bij Hotel Venus. Een heerlijke plek midden in het hart van deze bijzondere omgeving met natuurwonders en historie. Het hotel biedt ruimte voor een ontspannen verblijf met een fijn zwembad in een grote tuin, restaurant en schaduwrijk terras. Allemaal in Turkse stijl met gezellige zitjes en lounge hoekjes. Het hotel is gewend aan het ontvangen van gezinnen met kinderen, zij kunnen zich vrij bewegen en zullen door de eigenaar- familie en de medewerkers hartelijk ontvangen worden.

De ligging ten op zichte van Pamukkale - de witte kalksteenrotsen is perfect, op 5 minuten lopen. Met jongere kinderen is dat fijn, dan kun je wat vroeger starten met het bezoek, dan is het nog niet zo heet. Bezoek ook Hieropolis. Hieropolis is het opgravingsgebied dat naast Pamukkale ligt. De stad heeft in de oudheid hoofdzakelijk onder Romeinse invloed gestaan,wat heel herkenbaar is aan haar bouwwerken. Het was een Romeinse Toeritische bestemming, want het trok veel bezoekers om hier te kuren in de bronnen van Pamukkale. Hierapolis was een aantrekkelijke stad met een theater,een Apollo tempel, een arcadenboulevard en een Agora.

Dag 6 en 7 Uzumlu

Zwembad.jpg

Vanuit het binnenland rijd je in zuidelijke richting naar de Middellandse Zee naar de 3e accommodatie: Dickencik. Gelegen op 15 minuten van de kust op 600 meter hoogte omringd door groen en bergachtige platteland. Uzumlu betekent "druiventuin" of "plaats van druiven, de omgeving staat bekent om haar wijnproductie. In het dorp zelf beleef je traditionele en pure sferen. 

In de nabije omgeving kun je verschillende van oorsprong Lycische dorpen bezoeken. De natuur is prachtig. Je kunt zelfs delen van het oude Lucische pad lopen. Fethiye ligt op 15 minuten rijden maar je kunt ook met een dolmus vanaf Üzümlü reizen – net als de Turken zelf! In de havenplaats Fethiye is de typische Turkse sfeer goed bewaard gebleven. Bezoek het Kasteel in Fethiye. Van het kasteel ten zuiden van de stad wordt gedacht dat het tot de ridders van St John behoort.  

Stranden aan zee liggen op 20 minuten rijden, zoals het beroemde strand van Ölüdeniz. Er zijn er veel oude steden en ruines te bekijken rond Ölüdeniz. Oudheden als Xanthos, Letoon, Pinara, Tlos, Sdyma, Myra en vele anderen zijn het bezoeken waard. Tlos is bekend als de stad waar de mythologische held, Bellaforonte, met Pegasus zijn paard met vleugels rondvloog. Er is door archeologische opgravingen bepaald dat dit de oudste stad uit de Lycische regio is en 2000 voor christus ontstaan is. 

Laat rustig het Turkse leven, de natuur en cultuur inwerken en geniet van de gastvrijheid van eigenaren Ayse en Cengiz. Proef en geniet van de vers bereide maaltijden met ingrediënten uit eigen tuin. Dikencik biedt een oase rust. Zowel in de kamers in het huis als buiten het huis is veel ruimte, kinderen kunnen naar hartelust spelen in pure natuur. Ayse en Cengiz hebben een lieve herdershond en meerdere (huis)dieren lopen rond op het terrein. Het zwembad biedt verkoeling, maar te heet zul je het niet snel krijgen in de groene koelte op 600 meter hoogte. 
Dag 8 tot 12 Islamlar

peurbadje.jpg

Je leest het goed in het schema! Het is inderdaad 10 minuten rijden van Dickencik naar de 4e bestemming: Cleo Villa's. Het verblijf hier is bedoeld al een rustpunt in een diverse en uitgebreide rondreis. Rust en ruime voor jullie zelf, genieten van het ruime huis, van het heerlijke zwembad en het prachtige uitzicht. Hier kunnen jullie zelf koken en ter plekke Turkse traditioneel vers bereide maaltijden eten in het restaurant 'om de hoek' op 100 meter.

Daarnaast is het een zeer rijke omgeving met zeer veer verschillende mogelijkheden voor het bezoeken van bezienswaardigheden; zowel natuur als cultuur, sportieve activiteiten, minder drukke en drukbezochte dorpen  en steden.
En dan zijn er ook nog de stranden te bezoeken. En.... Griekenland. Wil je een dagje vertoeven in Griekse sferen, lekker winkelen en genieten van een Griekse lunch? Laat je dan per bootje vervoeren naar het idyllische Griekse eiland Meyisti (Meis). Meyisti ligt recht tegen over Kas, en op slechts 30 minuten varen…

De accommodatie is mooi groen gelegen en er zijn in totaal 6 villa's. Er hangt een ontspannen en een familie - vriendelijke luxe sfeer zónder dat er animatie aanwezig is of een speeltuin. Het aanwezige zwembad, het peuterbadje en de tuin zijn zeer ruim. Babysit op aanvraag. De zachtaardige en vriendelijke eigenaresse Muberra heeft een kat en een hond – die door de tuin scharrelen.Dag 13 en 14 Hoyran

Hoyran Wedre Zwembad1 (6).jpg

Vanuit Kalkan leidt de route eerst een deel langs de kust en het tweede deel vanaf Kas  - door het achterland richting het oosten, naar  Demre. Hier komen jullie aan op het platteland van deze streek, gelegen onder aan het Taurus gebergte (met pieken tot 4000 meter). Het dichtstbijzijnde strand ligt 18km van Demre, maar een kwartiertje rijden. De wederom sfeervolle kleinschalige accommodatie heeft een mooi uitzicht over de Middellandse Zee, de gezonken stad van het eiland Kekova en de Kaap Chelidonium.  

TR020 Demre is het middelpunt van het plattelandsleven, waar kinderen in contact komen met het dorpsleven, geiten, schapen, koeien en ezels. In de grote tuin van Demre zijn ook katten, kippen, schildpadden, hagedissen, vogels, kikkers en nog veel meer dieren. Speciaal voor kinderen is er een kinderzwembad, hangmatten en schommels. Bij het zwembad bevinden zich ook twee amfitheaters waar kinderen, en ouders, hun talenten kunnen laten zien aan alle andere reizigers.  In de keuken van Hoyran worden alleen lokale, verse producten gebruikt. 

Omdat het dorpje Hoyran een oude Lycische stad is, is er een acropolis en een necropolis om te bezoeken. Hier kunnen kinderen veel leren over archeologie en de geschiedenis van de omgeving. Ook is het leuk om naar het stadje Demre te gaan waar de Byzantijnse kerk van St. Nicholaas staat.  3km buiten de stad Demre kan je op de boot stappen voor tocht langs een grot en de gezonken stad van het eiland Kekova. Kekova staat bekend om de onderwater ruïnes die goed zichtbaar zijn in het heldere water. Recht tegenover Kekova ligt het "Kasteel dorp" Kaleköy, dat bekend staat als Simena, met een Byzantijns fort en een klein theater.


Dag 15, 16 en 17 Cirali

Olympos strand.jpg

Op dag 15 rijden jullie in twee uur langs de kust of het eerste deel via het binnenland (iets langer) naar de derde bestemming: Cirali. Hier verblijf je drie  dagen aan zee (strand op 200 meter) in een hotel met bungalows en lodges in een weelderige tuin van 17.000 m2vol bloemen. Luieren met en drankje in de tuin, een dag op het strand en bijzondere plekken bezoeken… Je kiest zelf! Niet hoeft, alles mag.

Eigenaar Ahmet en zijn team zijn zelf nog steeds verliefd op de omgeving en ontvangen hun gasten gastvrij en ontspannen.   Direct 'om de hoek' zijn al indrukwekkende plaatsen te bezoeken n die ook voor kinderen tot de verbeelding spreken, let maar op! Het kleine dorpje Cirali wordt gekenmerkt door een prachtig landschap en een lang uitgestrekte strandstrook. Op het lange strand van Cirali leeft een speciale schildpaddensoort, de Caretta.

Op enkele kilometers van Cirali ligt Chimaera. Na een klim van zo'n 500 meter kan je hier namelijk een sterk staaltje van moeder natuur aanschouwen: je ziet hier vuurtjes en vlammetjes uit de grond  'schieten': de zogenaamde eeuwig brandende vlam van Chimaera. Rond dit fenomeen ontstond in de oudheid de mythe dat onder de aarde een vuurspuwend monster opgesloten zat. De vlammetjes zorgen vooral bij valavond voor een waar spektakel.

Olympos ligt in het het grootste nationale park van Turkije. Toch gaat de meeste aandacht uit naar de antieke stad Olympos. Deze stad was vroeger toonaangevend in Lycië. Hoewel er niet zo veel meer van de eeuwenoude stad is overgebleven, kan je hier de ruïnes zien van een acropolis, een brug, stadsmuren, sarcofagen, een theater, een necropolis, thermen, een Byzantijnse basiliek... Ook de omgeving rond Olympos is prachtig! Bovendien wordt deze archeologische site (nog) niet door een massa toeristen onder de voet gelopen.

Verder is Altalya is ook zeker het bezoeken waard, een grote Turkse stad met veel bewaarde oudheden maar ook voldoende mogelijkheden voor winkelen en lekker eten. Het Stadje Kemer ligt dichterbij en is een typische Turkse badplaats met winkeltjes en restaurants. Het plaatsje is omgeven door heuvels met bossen en citrus-boomgaarden. Op de achtergrond ligt het prachtige Taurusgebergte.

Een reusachtige tuin van 17.000 m2, smaakvolle bungalows, een heerlijk restaurant en op 200 meter van een onbedorven strand in een schitterende omgeving vol natuur en oudheden. Welkom! Cirali Bungalows is gelegen aan de Middellandse Zee kust, op 80 kilometer van Antayla en 200 meter van het strand van Cirali.

Cirali Bungalows verhuurt 28 bungalows met hotelservice. Ook is de waanzinnig grote tuin van 17.000 m2 niet alleen groot maar vooral ook prachtig en met zorg ingericht met 200 soorten bloemen en planten. En! In het restaurant worden gerechten gekookt met ingrediënten uit deze tuin: sinaasappels, citroenen, grapefruits, vijgen, abrikozen, zwarte bessen, walnoten, perziken, appels, avocado…en dit alles met liefde en zorg bereid en verzorgd door het vriendelijke team. Het zwembad met peuterbadje biedt verkoeling en speelplezier...

Het strand van Cirali ligt op 200 meter. Het is een paar jaar geleden uitgeroepen tot het mooiste strand van Turkije en is 3,5 meter lang. Het is een zandstrand met deels kiezelstrand. Een wandeling naar het strand is een wandeling langs bomen en bloemen, een aangenaam natuurlijk pad.

Je verblijft in bungalows die (slaap)plaats bieden aan 4 - 5  personen. In het geval van een groter gezin kun je ervoor kiezen om een tweede bungalow te huren of als het derde kindje nog een klein kindje is dan kan er een babybedje bijgeplaatst worden.Opmerkingen

* Kinderen onder de 6 jaar leveren korting op, vraag ons om een op maat offerte.
* Reizen in andere maanden kan, maar tarieven liggen lager,  vraag ons om een offerte op maat.


Let op:
Deze reis dient als voorbeeldreis, dit betekent dat de reis te verlengen is naar keuze en gevarieerd kan worden met een andere accommodatie of locatie keuze. Zowel het vliegtarieven als autohuur kunnen variëren in prijs.

In de aanvraag s.v.p. toelichten welke aanpassingen je wilt en wij zullen nagaan wat de beste mogelijkheden zijn in een vrijblijvende offerte. Informeer naar de mogelijkheden.
TR 19 dgn Turkije.png


Vluchten

Voor deze rondreis kan je heen op Izmir vliegen.
De terugvlucht kan van Antalya.

De reguliere lijndiensten kunnen wij voor jullie reserveren en over het algemeen een paar dagen vasthouden.

De prijzen van charters zijn altijd momentopnames, dus hebben wij graag dat klanten dit zelf doen.

Dit kan op 2 manieren:
1. Je hebt al vluchten en wij passen hier een route op aan.
2. Je wacht tot de accommodaties die je wilt hebben bevestigd zijn en koopt dan de vluchten.
In het voorjaar is de tweede manier vaak het beste. In de zomer hebben veel accommodaties vaste aankomst- en vertrekdata, dus informeer hier dan van te voren naar.

Voor het zoeken van vluchten raden wij de volgende websites aan.

Chaser: www.chaser.nl
Deze website biedt de mogelijkheid van alle luchthavens in Nederland en omgeving te zoeken. Dus ook Dusseldorf en Brussel.

Skyscanner: je kan alle luchthavens  van een land als vertrek selecteren maar niet van meerdere landen.


Huutauto

Voor huurauto's werken wij samen met Sunnycars. Via deze link kunt u zelf de mogelikheden bekijken.

4c_Logo_auf_Flaeche_72dpi-NEU.jpg

Losse hotelovernachtingen

Voor hotelovernachtigen onderweg of als er een gat valt tussen 2 accommodaties werken wij samen met booking.com. Via deze link kunt u direct reserveren.

Booking.png

TR016 Manuela

Entree.jpg

27-9 We zijn met het vliegtuig naar Izmir gevlogen. Met de huurauto zijn we naar onze eerste bestemming Bakhos guesthouse bij Kusadasi gereden. We worden ontvangen door Manuela en Adriaan en we kunnen vrijwel direct aan tafel om met alle gasten te gaan barbecueën. Konden we meteen met iedereen kletsen. Maike is gaan slapen in het bed met nachtlampje wat ze helemaal geweldig vindt en de babyfoon heeft gelukkig bereik tot de eettafel.

28-9 De eerste vakantiedag hebben we het rustig aangedaan. 's Morgens even naar Kusadasi geweest. En daarna zwemmen!! De tuin is prachtig, overal zijn ligbedden, hangmatten en leuke hoekjes om te relaxen. Er zijn 4 honden. Maike vindt de grote honden eng, maar de kleine vindt ze leuk.

29-9 We zijn Efese geweest. Er waren helaas erg veel andere mensen tegelijk met ons gekomen. Waarschijnlijk was er net een cruiseboot met bejaarde amerikanen gearriveerd. Maike was het enige kind in heel Efese en kreeg veel aandacht van de buikdanseressen en krijgers die gingen optreden. We hebben veel poezen gezien! s'avonds kreeg Maike een prinsessenmaaltijd van Adriaan. Met prinsessensoep, patat én pannenkoeken!! Ook wij hebben weer heerlijk met elkaar gegeten en gezellig zitten kletsen met de andere gasten.

30-9 We zijn naar het museum van Efese geweest en gek genoeg waren we daar bijna alleen. 's Middags naar Sirence om wijn te proeven. Er waren veel winkeltjes. Natuurlijk ook nog gezwommen en in de zon gelegen.
1 -10 Vandaag hebben we afscheid genomen van Manuela. Het was hier zo leuk dat we hopen dat alle accomodaties net zo leuk zijn als deze. Het is echt top daar.


Pamukkale

pamukkale-kusadasitv-turkey.jpg

We rijden naar Pamukkale via Afrodisias. Eigenlijk vinden we deze plek mooier dan Efese, maar dat komt vooral doordat het hier niet druk is en de omgeving is erg mooi. Maike vond vooral het treintje van de parkeerplaats naar de ingang leuk!! Aangekomen in Pamukkale nog even een avondwandelingetje gemaakt. Maike vond de vogelfluitjes die ze in het stadje verkopen het leukst. Ook hier ging ze lief slapen.

2-10 s' Morgens zijn we naar de rode rots geweest. Daar was ook een modderbad. Maike vond dat blijkbaar erg indrukwekkend, want ze blijft er over praten. Er waren veel Turkse toeristen die hun waterflessen vulden met water uit de bron. Tussen de middag gerelaxt bij het zwembad van hotel Venus. En aan het eind van de middag zijn we de witte berg op gegaan.
Eigenlijk moet je op je blote voeten over de terrassen die zijn ontstaan door kalkafzetting lopen door het water dat over de terrassen. Maike wilde niet op blote voeten lopen, dus toch maar de waterschoenen aan gedaan.
Gelukkig werd er een oogje dicht geknepen, want er werden veel mensen terug gefloten!! Boven gekomen ook nog het theater van de Hieropolis bekeken en Maike beloond met een ijsje. Het was een hele klim maar zeer zeker de moeite waard. We hadden dit niet willen missen! Maike vond het springen en hinkelen door het water, aan onze hand het leukste van de dag.


TR005 Dikencik

eigenaren.jpg

3-10 Vandaag zijn we richting Fethye gereden. Bij Dikencik werden we hartelijk ontvangen. Het huis ligt in het bos met een prachtig uitzicht op de heuvels. Er is een grote moestuin waar de gastheer en gastvrouw alle heerlijke groenten en fruit vandaan halen die ze gebruiken in de keuken. Hier hebben we het allerlekkerst gegeten! (bijvoorbeeld zelf zongedroogde tomaatjes) Er is veel ruimte in het huis en er is speelgoed. Dus Maike vond het heerlijk om binnen te spelen in de grote woonkamer die we deelden met een ander koppel.

4-10 We zijn naar Fethye geweest en naar het bekende strand uit de reclamefolders voor Turkije. Inderdaad een prachtig strand. Maike heeft eindeloos met de kiezels gespeeld. We nemen er een paar mee naar huis, zodat we ze zelf kunnen beschilderen. In de kamers liggen hier overal mooie beschilderde stenen. 's Avonds was het erg gezellig met de familie en de andere gasten.


TR004 Cleo

uitzicht.jpg

Heerlijk kleinschalig gebeuren, prachtige woning met veel ruimte en het zwembad voor de deur! Dit vonden wij qua omgeving en woning de beste! Hier waan je je echt in Turkije!
Misschien goed om te melden dat je bij binnenkomst van Kalkan bij de benzinepomp links af te gaan richting Elmali. Wij konden het bordje Islamlar daar niet ontdekken.


TR014 Cirali

Knipsel.jpg

Onderweg gestopt in Myra. Mooie lycische graven en een theater gezien. Ook konden we de kerk van st Nicolaas niet overslaan. Het blijft een mysterie, hoe zit het nou met de bisschop van Myra? Wij wisten trouwens niet dat onze sinterklaas populair was bij de Russen!! We probeerden binnendoor naar Cirali te rijden, waardoor we min of meer zijn verdwaald. Maar gelukkig toch gevonden en we werden hartelijk ontvangen. Hier zijn heel veel kinderen en ook veel triptrap kinderstoelen wat Maike natuurlijk prachtig vond. We hebben een spiksplinternieuwe bungalow in een boomgaard met heel veel exotische planten. Maike speelt de hele tijd met het hekje op de veranda. Gelukkig is er overal Wifi waar we zijn geweest dus papa is ook blij.

9-10 We zijn vandaag bij het huisje gebleven. We hebben geknipt en geplakt in het vakantie dagboek en Maike heeft af en toe ook behoefte om binnen te spelen. Helaas is het bewolkt en er dreigt onweer in de lucht. We zitten 200 m van het strand en er zijn ligbedjes, maar helaas is het weer niet warm genoeg. 's Middags toch nog even gezwommen in het zwembad bij de buren en daarna nog bij de hoge golven op het strand wezen kijken. De bootjes worden nu allemaal op het strand getrokken. Weer lekker en gezellig gegeten bij een van de restaurants aan het strand. Vuurtje aan binnen is ook gezellig! Maike vond alles vandaag leuk zei ze.

10-10 De eenden die scharrelen tussen de bungalows, zwemmen en snateren nu in de plassen want het heeft echt gehoosd vannacht. Omdat een dagje strand er niet in zit gaan we naar Antalya. Vooral om het gezien te hebben. Ik denk namelijk alleen maar aan all inclusive hotels als ik Antalya hoor. Maar er is een oud, gerenoveerd stadscentrum met een mooie haven. De moeite waard! Maar op een snikhete dag zou ik wat anders gaan doen. De weg er naar toe is trouwens ook erg mooi, want die slingert langs de kust.omgeving.jpg

11-10 Het is bewolkt, maar wel lekker weer om wat te gaan doen. Aangezien we de vlammetjes van Chimaera nog uit de grond willen zien komen, kiezen we ervoor om die overdag te gaan bekijken in plaats van in het donker, nu is het immers droog! Het is een leuke klim omhoog en de vlammetjes zijn echt bijzonder. Wij hadden het nog nooit gezien in elk geval. Voor kinderen echt een topper. Daarna zijn we over het strand naar de ruïnes van Olympos gelopen. Met de auto is dit zeker een uur rijden omdat je dan door de bergen moet. Maar je kunt er dus ook lopend over het strand komen. Er staat een kassa aan het strand. Olympos was een oud zeeroversnest. Je kunt je voorstellen dat de schepen daar de haven in voeren. De ruïnes liggen verscholen in de bossen. Zowel Cirali als Olympos trekken veel hippies en backpackers en ook veel mensen met kinderen, wat een apart sfeertje geeft. Maike weer beloond met een ijsje bij de hoofdingang van Olympos. En toen weer terug gelopen. Maike heeft vandaag echt veel gelopen!!

12 -10 Het zit er op. We staan heel vroeg op en rijden naar de luchthaven van Antalya. Gelukkig zat het verkeer mee. Auto inleveren was ook niet moeilijk, maar we lieten ons afzetten in de verkeerde vertrekhal. We moesten een taxi nemen naar de andere vertrekhal want die lag 2 km verderop!! Zo zie je maar dat je altijd extra tijd moet rekenen. De vlucht verliep prima en eenmaal geland en weer in de eigen auto concludeerden wij dat autorijden in Turkije gemakkelijker is dan in Nederland in de randstad in de spits. Het was een afwisselende vakantie met leuke comfortabele accommodaties, hartelijke mensen, mooie bezienswaardigheden, natuur en kust, en veel, heel veel lekker eten.
Sandor, Liesbeth en Maike (3 jr)


Zoek uw rondreis