© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FAMILIE RONDREIZEN

ItaliŽ, Spanje, Frankrijk, Portugal en Turkije

it001.jpg

Veel ouders hebben het idee dat vakantie nooit meer hetzelfde zal zijn als er eenmaal kinderen zijn. Je wijkt uit naar een appartementje of camping aan een of andere Costa. Maar wat is er leuker dan een verblijf dicht bij de stad af te wisselen met een verblijf in de bergen en te eindigen met een aantal dagen aan het strand!


287.320.jpg

Aan de hand van deze website is het mogelijk zelf een afwisselende rondreis samen te stellen of te kiezen voor een van onze voorbeeldreizen die je kunt vinden onder de bovenstaande buttoms.


Bijvoorbeeld: je verblijft in de sfeervolle stad Sevilla in een luxe familiekamer om vervolgens in een landelijke gelegen Spaanse hacienda het echte Spanje te beleven. Een verblijf aan het strand maakt de reis dan compleet.


Sevilla.jpg

Je kunt het offerte formulier invullen met behulp van de geselecteerde accommodaties, die wij dan zullen uitwerken in een vrijblijvende offerte. Maar je kunt ook gewoon een mail sturen naar info@familytours.nl waarin je je wensen kenbaar maakt. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen voor een vrijblijvend advies.Zoek uw rondreis