© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Net terug van Turkije 2015

Dickencik

zwembad 3.jpg

Zťťr vriendelijke gastheer en -vrouw. Heerlijk eten en veel persoonlijke aandacht. Veel fruit en groenten uit eigen tuin. Heerlijke geur van naaldbomen om je heen. Wel moeilijk vindbaar, zeker in het donker! Routebeschrijving kan beter.


Cleo cottages

uitzicht.jpg

Vriendelijke gastvrouw (goed Engels sprekend), schoonmaak dagelijks en grondig. Fijne eigen buitenruimte. Mooie accommodatie, heel huis voor onszelf ruim dakterras veel privacy. 


Demre

Omgeving2.jpg

Een dorpje op zichzelf, opnieuw bijzonder gastvrij en kindvriendelijk. Jammer dat er geen tweekamer-verblijven zijn. Babyfoon werkte bij ons tot aan het restaurant, dus dat was lekker rustig dineren voor papa en mama. Hond was niet altijd even vriendelijk voor onze dreumes, beetje opletten dus. Eigenaren dachten graag mee over dagtrips en andere zaken. Prachtige tuin en zwembad met uitzicht op zee.