© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Rondreis 2013

calis beach 2.jpg

Verhaal 3-10 Vandaag zijn we richting Fethye gereden. Bij Dikencik werden we hartelijk ontvangen. Het huis ligt in het bos met een prachtig uitzicht op de heuvels. Er is een grote moestuin waar de gastheer en gastvrouw alle heerlijke groenten en fruit vandaan halen die ze gebruiken in de keuken. Hier hebben we het allerlekkerst gegeten! (bijvoorbeeld zelf zongedroogde tomaatjes) Er is veel ruimte in het huis en er is speelgoed. Dus Maike vond het heerlijk om binnen te spelen in de grote woonkamer die we deelden met een ander koppel.


zwembad (Custom).jpg

4-10 We zijn naar Fethye geweest en naar het bekende strand uit de reclamefolders voor Turkije. Inderdaad een prachtig strand. Maike heeft eindeloos met de kiezels gespeeld. We nemen er een paar mee naar huis, zodat we ze zelf kunnen beschilderen. In de kamers liggen hier overal mooie beschilderde stenen. ’s Avonds was het erg gezellig met de familie en de andere gasten.


5-10 We verlaten Dikencik en rijden naar de Saklikent kloof. We konden minder ver de kloof in dan we dachten, want het water stond tenminste op navelhoogte voor de mensen die zich wel door het koude water waanden. Toch was het de moeite waard om er heen te gaan. Je kunt een stukje over een soort galerij lopen en heerlijk op een van de terrassen op het water neerstrijken. Het hotel Diva ligt 5 km van Kas en heeft een prachtig uitzicht op zee. Heerlijk gezwommen in het zwembad en patatjes gegeten.


hond.jpg

6-10 Naar Kas geweest. Het is een erg mooi stadje met een haven. We hebben een boottochtje geregeld voor morgen. Verder veel winkeltjes gekeken en weer op terrasjes gezeten. Maike maakt op elk terras tekeningen op de papieren servetjes. Ze moet toch wat met die vader en moeder die altijd willen zitten, eten en drinkenJ. ’s Avonds pide (pizza) gegeten in Kas. Maike eet over het algemeen zeer weinig maar de grote platte broden die hier op tafel komen vindt ze heerlijk.


7-10 We gingen eerst met een minibusje naar een havenplaatsje alwaar we aan boord van onze boot konden gaan. We hadden de boot met z’n zessen, ipv 20. Dus bijna privť. Met een leuke gids en een heerlijke lunch. Wel 5 keer gezwommen in zee en gesnorkeld. Er is best veel te zien onder water. (je kunt hier ook echt scubaduiken). Zelfs Maike heeft gezwommen in zee. In Kekova kun je alleen per boot komen, het is een idyllisch dorpje met veel lycische graven. Ook hier was het ijsje (van echte bananen) voor Maike het hoogtepunt van de dag. Terug in Kas in het stadje gegeten. Het was een topdag.