© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Spanje zomer rondreis 2012

Warmte goed te doen....

landschap cuevas.jpg

Wij hebben de rondreis in Zuid-Spanje gedaan deze zomer. Ondanks alle waarschuwingen van iedereen dat het zo warm zou zijn! Het is ons heel goed bevallen. De warmte was goed te doen, vooral heerlijk dat het altijd mooi weer is.


Accommodaties goed verzorgd!

De accomodaties die Family Tours heeft uitgezocht, waren heel verrassend en prima verzorgd. Het bijzondere was dat de locaties alleen maar beter werden gedurende de reis. Vooral het verblijf in Montejaque en Conil is ons heel goed bevallen, al waren de grotwoningen aangenaam koel.

casitas de la sierra.jpg

1.SP030: El Capistrano,
"Was een mooie omgeving, jammer dat wat ver van het strand was. Zwembad was wel heel mooi, goede compensatie'',
2.SP009: Cuevas la Granja,
"Grotwoningwas verrassend, dorpje zelf stelde niet zo veel voor. Vier nachten tijdens de rondreis was prima".
3.SP008: Casitas de la Sierra,
''Hier hadden we wel langer willen blijven. Heel mooi en gezellig dorpje, lekker veel schaduw, heel rustig bij het huisje. Zwembad lekker dichtbij, in omgeving was genoeg te doen''.
4.SP004: Hotel San Gil,
''Jammer dat het hotel zo ver van het oude centrum was. We hoorden van andere Nederlanders uit Dusseldorf dat zijn in een appartement op paar min lopen zaten. Dat hadden we liever gehad, dan maar geen zwembad. Als je zoveel zwembaden hebt, kunt je best twee dagen zonder. Hotel zelf was prima met goede airco''.
5.SP029: Cortijo Fontanilla.
"Lekker groen in een zeer droge omgeving. Bananen groeiden voor de deur, dat was mooi om te zien. Veel schaduw".

cortijo fontanilla.jpg

Alhambra in Granada en Sevilla bezocht!

We hebben Alhambra bezocht op onze doorreisdag van Nerja naar Benalua. Om 16.00 u konden we het paleis in. Maar dat was toch veel te warm. Een volgende keer zouden we dar graag nog een keer bezoeken, maar dan in de ochtend of pas in avond. Het paleis in Sevilla vonden we trouwens nog mooier dan Alhambra!

alhambra.jpg

Nerja, Benelua de Guadix en Montejaque

In Nerja hebben we vooral geacclimatiseerd en gezwommen in het prachtige zwembad. In Benelua de Guadix was vooral ons tripje naar het zwembad in de bergen het hoogtepunt. Lekker warm water dat rechtstreeks uit de berg stroomt en na het zwembad gebruikt wordt als irrigatie voor de vallei.
Montejaque was een heel gezellig dorpje, vooral bij het pleintje bij de kerk was het 's avonds heel fijn vertoeven voor een hapje of een drankje.

casitas de la sierra.jpg

Sevilla

Sevilla was wel erg heet, een dagje in die stad was genoeg om een eerste goede indruk te hebben. Daar moeten we late nog maar eens terug naar toe gaan, maar dan in het voor- of najaar.

sevilla.jpg

Costa da Luz (Conil-Tarifa-Gibraltar).

Conil was een fijne afsluiting. We hebben als dagtripjes Tarifa bezocht en dolfijnen bekeken op zee. Ook zijn we naar Gibraltar geweest, heel bijzonder, even een uitstapje naar Groot Brittanie.

Concluderend hebben we een fijne zomervakantie gehad.
Jullie waren onbekend maar jullie hebben je beloften waargemaakt. Het was een fijne reis.


Familie Bresters - van Bragt  

gibraltar.jpg