© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Family Tours door West-AndalusiŽ

Een nazomer in West-AndalusiŽ

3032.160.jpg

Na aankomst op het vliegveld van Malaga, zijn we direct doorgereden naar Tarifa. Hier hebben een aantal dagen in Hotel Dos Mares doorgebracht, direct aan het strand gelegen. De aanwezigheid van een goed restaurant en een manege en zwembad zorgden voor een optimaal vakantie gevoel.


3058.160.jpg

Het vooruitzicht om vanuit hier met een bootje de zee op te gaan om dolfijnen en misschien zelfs walvissen te zien maakte het helemaal spannend. Helaas voor ons, stak er een stevige oostenwind op waardoor we alleen in de baai van Algeciras met een bootje konden gaan. Hier zouden we alleen de kleinere soort dolfijnen zien. Enigszins teleurgesteld dat we op deze tocht geen walvissen zouden gaan zien, waren we toch verrast dat we zo snel en zo veel dolfijnen zagen. Dichtbij onze boot zwommen honderden dolfijnen en dat maakte veel goed.
Gelukkig konden we wel een mooie strandtocht met een pony maken!


Montejaque (Ronda)

694.gif

Een mooie tocht van 2 uur naar Montejaque, een pittoresk bergdorpje op 20 km van Ronda. Hier zijn we 2 dagen gebleven om in dit bergdorpje de typische spaanse sfeer op te snuiven. Rust, natuurschoon en een klein dagtochtje naar Ronda.


Granada

3035.160.jpg

Vanuit Montejaque rijd je in 1,5 uur naar Granada waar we het o.a. het Alhambra wilden bezoeken. We verbleven in Cortijo Balzain, even buiten Granada op de uilopers van de Sierra Nevada.

Vanuit Granada rij je in 1 uur naar Nerja aan de kust. Hier hebben we de laatste dagen in hotel Toboso doorgebracht. De grot van Nerja bezocht en lekker Paelle gegeten op het strand van Burriana.