© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP051: Finca Naranjos


Azahares (4 prs)

Twee woningen met ieder 2 slaapkamers, beide geschikt voor 4 personen. Met de grootste tuin van alle woningen werd Azahares zů gebouwd dat je van de natuur kan genieten. Kinderen hebben hier voldoende ruimte om te spelen en je  hoeft alleen maar te gaan zitten om met genieten te beginnen. Dit huis is perfect voor elk seizoen, je geniet van de grote groene omgeving of van de warmte van de open haard in de winter.
De fraaie tuin beschermd de bezoeker niet alleen tegen de Levant-wind, maar biedt tegelijk een bescherming voor het zwembad. Beide huizen beschikken over een terras bij de ingang en een open haard van steen. Moorse bogen geven dit huis een authentieke flair. Het is ook erg geschikt voor groepen of meerdere families omdat beide huizen door een deur in de muur verbonden kunnen worden.


Inrichting

Azahares is voorzien van volledig ingerichte keuken (wasmachine, magnetron, koelkast, bbq voor op het terras) en woonkamer (wifi, tv, open haard). Het huis heeft twee slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden.
de zwembaden zijn 3.5 x 6.5 meter.


Torre 1R (4 prs)

Karakteristiek is de toren van dit huis. Het heeft aan de voor- en achterkant een terras en mooie tuin rondom. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het heeft twee slaapkamers waarvan een met tweepersoonsbed. Het zwembad is 3 bij 7 meter.


Torre 2A (6 prs)

Dit huis heeft twee slaapkamers, waarvan een slaapkamer met balkon. Het uitzicht is dan ook prachtig. Het is verder van alle gemakken voorzien. Het zwembad is 3 bij 7 meter. Bij de ingang staat een heerlijk geurende rozemarijnstruik.


Huerta (6 prs)

Twee huizen, beide voor 6 personen, 3 slaapkamers elk. Deze huizen hebben beide een groot zwembad van 7.5 bij 3,5 meter. De huizen zijn door middel van een deur met elkaar te verbinden. Daardoor geschikt voor twee bevriende gezinnen of een grote familie met opa en oma erbij bijvoorbeeld.
Het is verder van alle gemakken voorzien. De huizen hebben drie slaapkamers. Een met een tweepersoonsbed, de andere met twee eenpersoonsbedden.
Zoek op thema