© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP039: Hacienda Barbate

Familie appartementen

De appartementen voor 2 tot 4 personen en N 2-3 pers. en de N 2-5 appartementen zijn ideaal voor families, alle met volledig ingerichte keuken. Tevens zijn de gemeenschappelijke tuinen uitgerust met barbecues en tafels om in de buitenlucht te eten.

Apartamentos 2-4 Pesonas.jpg

appartementen begane grond (2-4 prs)

De appartementen op de begane grond hebben terras en toegang tot de prachtige tuin. Volledig uitgeruste keuken, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, badkamer met douche, woonkamer met tweepersoons bed, TV en grote slaapbank.
 

Intrieur queensize bed en woonkamer.jpg

appartementen 1e verdieping (2-4 prs)

Op de eerste verdieping met een balkon om goed te kunnen genieten van het uitzicht op de Atlantische Oceaan en de zonsondergang. Volledig uitgeruste keuken, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, badkamer met douche, woonkamer met tweepersoons bed, TV en grote slaapbank.

Uitzicht op de taras.jpg

Appartementen N (2-3 prs)

Ook bij deze appartementen is de keuze tussen begane grond en eerste verdieping. Het verschil is dat hier op de slaapkamer een tweepersoonsbed staat en in de woonkamer staat een slaapbank.

Aprtamento N woonkamer met zeezicht.jpg

Appartement N (2-5 pers.)

Gelegen achter het restaurant, nieuw gebouwd geconstrueerd, met een terras en uitzicht op de tuin: 1 slaapkamers  met dubbelbed, 1 slaapkamer met stapelbed, 1 badkamer en rustieke keuken, volledig ingericht met zit- en eetgedeelte en een slaapbank.

hacienda-sajorami n 2-5 prs.jpg

Casa 2 (4 pers)

Een van de deze huizen is vrijstaand, ze bestaan beide uit 2 verdiepingen en hebben een eigen tuin met barbecue, terras met uitzicht op de grote tuin. Begane grond: zit/eetkamer met openhaard, slaapbank, keuken en badkamer. Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan een dubbelbed en de andere met 2 enkele bedden.
De huizen hebben volledig ingerichte kamers, een achtertuin, een veranda en prachtig uitzicht over de zee. De huizen zijn gebouwd in Mediterrane stijl.

huis 1 buiten.jpg

Casa 3 (6 pers.)

Vrijstaand huis met 3 verdiepingen, een eigen tuin met barbecue, terras met uitzicht op de grote tuin. De begane grond heeft een zit- en eetkamer met openhaard, slaapbank, keuken en badkamer. Op de 1e verdieping liggen 1x2-prs. slaapkamer en 1 slaapkamer met 2 enkele bedden. Op de 2e verdieping ligt de 3e slaapkamer met een 2-prs bed en een extra toilet.
De huizen hebben volledig ingerichte kamers, een achtertuin, een veranda en prachtig uitzicht over de zee. De huizen zijn gebouwd in Mediterrane stijl.

casa 3.png

Casa 4 (2-3 prs)

Een halfvrijstaand huis met 2 verdiepingen, terras met uitzicht op de grote tuin.  De begane grond heeft een eetkamer met keuken, kleine openhaard en badkamer. Op de 1e verdieping vind je 1 slaapkamer met dubbelbed en 1 bed op overloop, tevens met een klein terras.
De huizen hebben volledig ingerichte kamers, een achtertuin, een veranda en prachtig uitzicht over de zee. De huizen zijn gebouwd in Mediterrane stijl.

casa 4.png

Casa 5 (6 pers.)

Een halfvrijstaand huis met 3 verdiepingen,  patio en een terras met uitzicht op de grote tuin.  De begane grond biedt een eetkamer, keuken en kleine openhaard.  Op de 1e verdieping vind je 1 slaapkamer met dubbelbed, badkamer en terras. Op de 2e verdieping zijn er 1 slaapkamer met dubbelbed en 1 slaapkamer met 2 single bedden met toilet. De huizen hebben volledig ingerichte kamers, een achtertuin, een veranda en prachtig uitzicht over de zee. De huizen zijn gebouwd in Mediterrane stijl.

house 5.jpg

Casa 6 (2-3 pers.) :

Een halfvrijstaand huis met 2 verdiepingen en terras met uitzicht op de grote tuin. De begane grond heeft een eetkamer met keuken, kleine openhaard en badkamer.  Op de 1e verdieping tref je 1 slaapkamer met dubbelbed aan en 1 bed op overloop. De huizen hebben volledig ingerichte kamers, een achtertuin, een veranda en prachtig uitzicht over de zee. De huizen zijn gebouwd in Mediterrane stijl.

huis 3 andere huis.jpgZoek op thema