© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP023: Cortijo El Mastral

Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden. Er zijn 9 twee- en drie-kamer appartementen. Alle appartementen hebben hun eigen terras met tuinmeubilair. 

3365.jpg

De keukens zijn o.a. uitgerust met magnetron en oven. Alle verblijven zijn voorzien van lakens, handdoeken en worden 2x per week verschoond, een tussentijdse schoonmaak is mogelijk op verzoek en tegen extra betaling. Alle verblijven zijn voorzien van verwarming, ventilators kunnen op verzoek worden geplaatst. Doorgaans zijn de huizen echter koel van binnen.

48060373.jpg

2-kamer appartementen (tot 2 prs)

De 2-kamer appartementen zijn geschikt tot 4 personen (2 volwassen en 2 kinderen). Ze bestaan uit een woonkamer met slaapbank, een volledig ingerichte keuken en een slaapkamer met badkamer (waarvan sommigen een bad hebben) en een buitenterras met tuinmeubilair.


piso_C_1.jpg

3-kamer appartementen (tot 6 prs)

De 3-kamer appartementen zijn geschikt tot 6 personen. Ze bestaan uit een woonkamer met slaapbank, een volledig ingerichte keuken en twee slaapkamers met badkamer (waarvan sommigen een bad hebben) en een buitenterras met tuinmeubilair.

UnDormitorio8.png

losstaande huizen (tot 6 prs)

De twee losstaande huizen zijn geschikt tot 6 personen. Ze zijn ruimer dan de 3-kamer appartementen en hebben in de woonkamer een open haard en een aparte keuken. Verder hebben de dezelfde samenstelling als de 3-kamer appartementen.

12.jpg
Foto's van verblijven

de-ingang-via-de-n-340-de-afslag-ca-9210-na-23-km-.jpg


Zoek op thema