© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT045: Villa Mirella

De kamers en appartementen van Villa mirella zijn voorzien van airconditioning en een lcd-televisie met satelliet, evenals een balkon of patio uitgerust met tuinmeubilair. De appartementen beschikken tevens over een volledig uitgeruste keuken. Lakens, handdoeken en eindschoonmaak zijn inbegrepen.

p1020313.jpg

2-kamer appartement, 30/40m2 (2+2 personen)

De 2-kamer appartementen liggen dan wel op de begane grond als 1e verdieping en zijn voorzien van een eigen terras of balkon. De woonkamer (met televisie en slaapbank), een volledig uitgeruste keuken (met magnetron) en badkamer en voorzien van airconditioning. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, in sommige appartementen staat hier een stapelbed voor de kinderen.


cucina.jpg

3-kamer appartement, 40/80m2 (4+1 personen)

De 3-kamer appartementen liggen dan wel op de begane grond als 1e verdieping en zijn voorzien van een eigen terras of balkon. De woonkamer (met televisie en slaapbank), een volledig uitgeruste keuken (met magnetron) en badkamer en voorzien van airconditioning. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met tweepersoonsbed en de ander met stapelbed of drie losse bedden.

4-kmer sl.jpg

4-kamer appartement, 80m2 (5+1 personen)

Dit appartement ligt bij de entree van de Villa en heeft een ruim terras. De woonkamer (met televisie en slaapbank), een volledig uitgeruste keuken (met magnetron) en badkamer en voorzien van airconditioning. Er zijn drie slaapkamers waarvan één met tweepersoonsbed en twee met losse bedden.

4-kamer t.jpg


Foto's van de verblijven 

dscf0048.jpg
Zoek op thema