© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT044: Ghiacci Vecchi

De appartementen, voor 2 tot 6 personen, hebben terracotta vloeren en mooie sanitaire voorzieningen en zijn met airco en satelliet-TV uitgerust. Ze zijn modern en functioneel ingericht, met houten meubelen. Er zijn verschillende typen appartementen beschikbaar allen gelegen in de verschillende voormalige landhuizen op het terrein.

Foto1.jpg

Studio - Type M (2 prs) BG

Ligging naast de landhuizen. Studio, woongedeelte met tweepersoonsslaapbank en keukenhoek; badkamer met douche, toilet en bidet; buiten terras met zitje waarvan een gedeelte overkapt.

tuin met huisjes.jpg

4-kamer appartement - Type Sala (4+2prs) BG, 70m2

Ligging naast de landhuizen.Ruim woongedeelte met tweepersoonsslaapbank, keukenhoek; badkamer met douche, toilet, bidet; 2 slaapkamers met tweepersoonsbed; buiten een ruim terras gedeeltelijk overkapt.

woonkamer.jpg

2-kamer appartement - type BP (2+1 prs) EV.

Ligging in het grote landhuis op de eerste verdieping.Woongedeelte met kitchenette en 1-persoonsslaapbank; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed; badkamer met douche, toilet en bidet.

2-pers bed.jpg

2-kamer appartement - type BA (2+2 prs) EV.

Ligging in het grote landhuis, eerste verdieping.Woongedeelte met kitchenette en 2-persoonsslaapbank; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed; badkamer met douche, toilet, bidet.

casa colonica.jpg

2-kamer appartement - type BB (2+2 prs) BG.

Ligging in het grote landhuis, begane grond.Woongedeelte met kitchenette en tweepersoonsslaapbank: 1 slaapkamer met tweepersoonsbed; badkamer met douche, toilet, bidet; buiten eigen terras met tuinmeubilair.

interieur keuekn.jpg

3-kamer appartement - type TB (4+2 prs) BG.

Ligging in het grote landhuis, begane grond.Woongedeelte met keukenhoek; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsslaapbank; 2 badkamers met douche, toilet en bidet; buiten een eigen terras gedeeltelijk overkapt en grenzend aan burenterras met afscheiding.

1 tilo.jpg

2-kamer appartement - type BS (2+2 prs) BG.

Ligging in het kleine landhuis, begane grond.Woongedeelte met kitchenette en slaapbank; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsslaapbank; badkamer met douche, toilet, bidet; buiten een eigen terras voor en achter met tuinmeubilair.

2.jpg

3-kamer appartement - type TS (4+2 prs) EV.

Ligging in het kleine landhuis, eerste verdieping. Woongedeelte met kitchenette; 2 slaapkamers met tweepersoonsbed en eenpersoonsslaapbank; badkamer met douche, toilet en bidet; klein terras met zitje plafondventilator.

ts is boven en bs is begr.jpg

2-kamer appartement - type BC (2+2 prs) BG.

Geschakeld huisje ("bungalow").Woongedeelte met keukenhoek en tweepersoonsslaapbank; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsslaapbank; badkamer met douche, toilet en bidet; eigen terras met zitje, gedeeltelijk overdekt.

Terraced houses(Bungalows).jpg

3-kamer appartement - type TC (4+2 prs) BG.

Geschakeld huisje ("bungalow").Woongedeelte met keukenhoek en tweepersoonsslaapbank; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsslaapbank; 1 badkamer met douche, toilet en bidet; buiten een eigen terras met zitje gedeeltelijk overdekt.

3.jpg


Zoek op thema