© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO035: Monte Dourado


Het park, liggend op een unieke locatie beschikt over 109 appartementen, allen voorzien van satelliettelevisie, telefoon, radio.

Apartement en zwembad.jpg

T2 Comfort 4+1 prs

Ieder T2-appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, een woon- en eetkamer, hal en een eigen terras of balkon. In de woon- en eetkamer staat een houten eettafel en een ruime zithoek met comfortabele fauteuils. De goed ingerichte keukens bevatten moderne faciliteiten als een vaatwasser, magnetron, koelkast, broodrooster, fornuis, een traditionele oven en een wasmachine. Er is een dagelijkse schoonmaakservice. Het merendeel van de appartementen heeft een ingebouwde houtkachel voor de koele herfst-en winteravonden. Babybed en kinderstoel zijn op aanvraag.
Een 5e bed kan in een van de slaapkamers worden geplaatst.


woonkamer1.jpg

T2 Comfort Plus 4+1 prs


Comfort Plus appartementen werden onlangs nieuw gedecoreerd en gedeeltelijk nieuw gemeubileerd en hebben airconditioning. Hebben verder dezelfde indeling als de T2 comfort. Ook hebben ze een andere ligging met (gedeeltelijk) zicht op zee. Deze zijn op aanvraag beschikbaar en tegen toeslag te boeken.

Zwembad.jpg

T2 Comfort zeezicht 4+1 prs

Dezelfde indeling als een Comfort T2, bestaat uit 2 slaapkamers en 1 badkamer. Maar heeft zeezicht en geen airco in de meeste gevallen vraag ons naar de mogelijkheden. 

terras balkom.jpg

T3 comfort (4+2 prs)

Gelijk aan de T2, maar nu met 3 slaapkamers.Voor maximaal 6 volwassenen. Babybed en hoge kinderstoel zijn op aanvraag.
Van deze appartementen zijn er maar heel weinig voor handen.

Woonkamer2.jpg
Zoek op thema