© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT025: Monte Verde

Appartement Mirto (51m2, 2+2)

mirto woonkamer.jpg

Gelegen op de begane grond. Mirto heeft een woonkamer met slaapbank en een keukenhoek. Er is een badkamer met douche en een 2-persoons slaapkamer. Rondom ligt de tuin. Bed-badlinnen aanwezig en van Airco voorzien.Appartement Pergolo (60m2, 2+2)

Dit romantische appartement ligt op de begane grond. Buiten kun je heerlijk zitten op je terras met uitzicht op de zee. Er is een ruime woonkeuken waar je lekker kunt eten. Daarnaast is er een grote zit- en slaapkamer met een slaapbank. Er is een aparte badkamer. Bed-badlinnen aanwezig en van Airco voorzien.

pergolo keuke.jpg

Appartement Nespolo (54 m2, 4+0)

Appartement Nespolo ligt op de eerste en zolderverdieping het ligt naast het park en geniet vanaf het dakterras een prachtig uitzicht de heuvels en de zee. Het bestaat uit een woonkamer met keukenhoek en terras. Daarnaast ligt een 2-persoonsslaapkamer en een badkamer. Op de vide, de open zolder verdieping vind je nog een 2-persoonsbed en een tweede badkamer. Gasten van dit appartement kunnen gebruik maken van de tuinen (600m2). Bed-badlinnen aanwezig en van Airco voorzien.

nespolo woonkamer.jpg

Appartement Ortensia (67m2, 4+0 prs)

Het appartement heeft een woonkamer met keuken hoek (afwasmachine). Er zijn twee 2-persoons slaapkamers waarvan een met 2 enkele bedden. Er zijn daarnaast twee badkamers met douche. De tuin is vanuit iedere kamer te bereiken met een zitje in de tuin. Bed-badlinnen aanwezig en van Airco voorzien.

ortensia buiten 1.jpg

Appartment Dalia (80m2 4+2)

Dit appartement bestaat uit 2 slaapkamers (waarvan 1x2prs kamer en 1x losse bedden), een woonkamer met slaapbank, 1 badkamer met douche, een keuken (afwasmachine). Het terras met buitenzitje bevindt zich voor de deur onder de pergola. Bed-badlinnen aanwezig en van Airco voorzien

dalia keu.jpg

Appartement Pettirosso (65m2, 4+0)

Dit appartement bestaat uit woonkamer met open keuken (afwasmachine), 2 slaapkamers (waarvan 1x2prs kamer en 1x losse bedden) en 2 badkamers, een terras met zitje. Bed-badlinnen aanwezig en van Airco voorzien.

pettirosso terras.jpg

Appartement Cardellino (76m2, 4+0)

Dit appartement CARDELLINO, bestaat uit 2 slaapkamers (waarvan 1x2prs kamer en 1x losse bedden ), woonkamer met open keuken (afwasmachine) en 2 badkamers en een terras buiten met zitje. Bed-badlinnen aanwezig en van Airco voorzien.

cardellino buiten.jpg

Appartement Gazza Ladra (65m2, 4+0)

Dit appartement is gelegen op de begane grond en heeft twee slaapkamers, een terras met prachtig uitzicht en een tuin. Verder is een ruime woonkeuken (afwasmachine) waar je kunt eten. Tevens zijn er twee badkamers. Bed-badlinnen aanwezig en van Airco voorzien.

gaza ladra terras.jpg

Appartement La Rondine (76m2, 4+0)

Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft een terras met tuin en zitje. Ook heeft het twee 2-persoons slaapkamers, een woonkamer met hoek keuken (afwasmachine). Daarnaast heeft het appartement twee badkamers. Bed-badlinnen aanwezig en van Airco voorzien.

Rondine woonk.jpg

Appartement Mimosa (70m2, 4+0)

Dit appartement is gelegen op de begane grond. Het heeft twee 2-persoons slaapkamers, twee badkamers waarvan een met wasmachine en een keuken, daarnaast beschikt het appartement over een ruime tuin en terras overdekt met pergola waar je heerlijk kunt eten. Bed-badlinnen aanwezig en van Airco voorzien.

scansione0003.jpg

Appartement Glicine (200m2, 6+2)

Dit ruime elegante appartement is geschikt voor maximaal 8 personen. Er zijn drie 2-persoonsslaapkamers waarvan een met twee enkele bedden. In de zitkamer met televisie staat ook een sofabed voor twee personen. Er is een volledig ingerichte keuken (was en afwasmachine, ) en er zijn twee badkamers waarvan een met bad. Daarnaast is er ook een grote zitkamer. Je kunt buiten zitten en eten op het terras onder de pergola. Bed-badlinnen aanwezig en van Airco voorzien.

glicine woonk.jpg


Zoek op thema