© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT016: Agriturismo Le Pescine

De appartementen zijn van zaterdag tot zaterdag te huur. In het hoogseizoen is de verblijfsduur minimaal 1 week, maar daarbuiten is het mogelijk om korter dan 1 week te verblijven in overleg met de accommodatie.

geb.jpg

De appartementen zijn compleet ingericht en beschikken afhankelijk van de grootte over 1 badkamer, keuken en woonkamer waar vaak een slaapbank staat voor 2 personen. De appartementen die gelegen zijn op de begane grond hebben allemaal een eigen terras met zitjes. Op de eerste verdieping hebben ze een eigen zitje in de tuin met tuinmeubilair.


bg.jpg

Appartement Redi (TA) (65 m2) Ė 4+2 prs BG gelegen
3-kamerappartement geschikt tot 6 personen. Bestaat uit 2 slaapkamers, waarvan 1 x 2-persoonskamer en 1 slaapkamer met 3 bedden en in de woonkamer staat nog een slaapbank voor 2 personen. Een ruim terras voor de deur.


keukne.jpg

Appartement Olivi (TB)-BG gelegen (55 m2) Ė 4 prs 2-kamerappartement geschikt tot 2+2 personen. Bestaat uit een ruime keuken, 1 slaapkamer met twee enkele bedden en een slaapbank in de woonkamer. Een terras voor de deur.


slaapkamer.jpg

Appartement Carraia (TC) (50 m2) 2+2 prs - BG gelegen.
2-kamerappartement geschikt tot 4 personen. Bestaat uit 1 slaapkamer en in de woonkamer staat nog 1 slaapbank voor 2 personen. Terras voor de deur.


bg.jpg

Appartement Lecci (SG) 60m2 - 2+2 prs - BG gelegen
2-kamerappartement geschikt tot 4 personen.
Bestaat uit 1 slaapkamer met 2 persoonsbed en in de woonkamer staat nog 1 slaapbank voor 2 personen. Een ruime keuken en een aangrenzend terras buiten.

badkamer.jpg

App. Cipressi(SH), Acacie (SI), Allori (SL), Gelsomini (SM).
50m2 - BG gelegen - 2-kamer appartementen geschikt voor 2+2 prs.
Bestaat uit een ruime keuken en zitkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer met 2-prs bed. Buiten een terras voor de deur.

223.jpg

Appartement Oleandri (SN)60m2 - BG gelegen - 2+2 prs
Een ruime keuken en zitkamer met slaapbank voor 2 prs, een aparte slaapkamer met 2-prs bed. 2 bedkamers aanwezig.
Heeft een kleine tuin en een overdekt terras voor de deur.
 

230.jpg

Eucalipti (PD) 50m2 - 1e verdieping gelegen - 4+2 prs
Een 3-kamer appartement geschikt voor 4+2 prs. Bestaat uit een slaapkamer met 2prs bed, een andere slaapkamer met stapelbed en in de woonkamer een slaapbank. Heeft een prive terras in de tuin met BBQ.

226.jpg

Frutteto (PE), Girasoli (PF) - 45m2 - 2+2 prs - 1e verdieping
Bestaat uit een keuken, een zitkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer. Hebben de beschikking over een terras in de tuin met BBQ.

225.jpg

Appartement Spighe (OP) 50m2 - 2+2 prs - 1e verdieping
Dit appartement ligt in het park maar aan de overkant van de weg, gescheiden door een landweg om naar het park te gaan.
2-kamer appartement met een keuken en zitkamer waar slaapbank staat een aparte 2-prs slaapkamer en een badkamer. Heeft een overdekt terras met BBQ.
 

knipsel.jpg

Appartement Pannocchie (OQ) - 65m2 5prs - 1e verdieping.
Dit appartement ligt net zoals Spighe aan de overkant van het park gescheiden door een landweg.
Het appartement bestaat uit een een slaapkamer met 2prs bed en een enkel bed en een andere slaapkamer met 2 bedden. Een overdekt terras met BBQ.

keuken.jpg

Zoek op thema