© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO005: Quinta do Burgo

Accommodaties

Quinta do Burgo heeft verschillende accommodaties zoals zes 2-persoonskamers, een duplex villa en drie appartementen die op de eerste verdieping zijn gelegen. Ze zijn allemaal voorzien van verwarming, TV en internet-aansluiting.

cvp_a407.jpg

Kamers (2-3 prs)

Op alle 2-persoonskamers kan een extra bed tegen betaling worden bijgezet.

slaapkamer 1 2persbed.jpg

Appartementen (2-4 prs)

De appartementen hebben een 2-persoonskamer, een badkamer en een woonkamer met kitchenette. In iedere woonkamer staat een slaapbank.

eethoek.jpg

Duplex villa (2-4 prs)

De duplex villa heeft een woonkamer met kitchenette. In iedere woonkamer staat een slaapbank.  De 2-persoonskamer en de badkamer zijn op de eerste verdieping.

t2 3.jpg

Faciliteiten

Voor fysieke inspanning is er een fitnessruimte en voor de ontspanning een jacuzzi en een Turks bad. Restaurants vind je op 1 km afstand, maar op verzoek kan de eigenaar ten alle tijden wat simpele maaltijden klaarmaken. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar spelletjes liggen.

leisure room.jpg

Activiteiten

Verder is er een tennisbaan, een manege en zijn er mountainbikes die tot je beschikking staan. Ook wordt er op de Quinta wijn gemaakt die je hier natuurlijk kunt proeven.
De genoemde faciliteiten zijn inbegrepen in de prijs behalve paardrijden, de mountainbikes, de jacuzzi en het Turks bad.


In het dichtstbijzijnde stadje, Amares (1,5 km), kun je alle noodzakelijke voorzieningen vinden zoals winkels, banken en een apotheek.

PO005 rivier cavado.jpg


Zoek op thema