© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT038: Il Lebbio

De appartementen zijn allemaal vernoemd naar de naam van een boom (Magnolia, Catellus, Pyrus) en zijn verschillend in grootte, variërend van 2 tot 8 personen. De appartementen met meerdere slaapkamers hebben ook meerdere badkamers, waardoor meerdere gezinnen per appartement aangenaam kunnen verblijven. Elk appartement heeft een open haard, flat-screen satelliet tv (Italiaanse zenders), een kluis, verwarming. De keukens zijn voorzien van 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, vaatwasser en kleine oven.

gallery-2.jpg

Appartementen Aurantium en Pomarium beschikken over een grote oven.  Elk appartement heeft een eigen terras met barbecue, waar men heerlijk in privacy van de zomeravonden kan genieten.  Er is Wifi aanwezig op de locatie maar het bereik in de appartementen is niet optimaal i.v.m. de dikte van de muren. Hier is vooralsnog niets aan te doen. Bij de receptie is de ontvangst goed. 

piscinaa-2.jpg

3-kamer appartement Pinus (5+1) 95m2, EV

Appartement Pinus is gelegen in het hoofd huis. Op de 1e verdieping gelegen.Bestaat uit een woonkamer met open haard en slaapbank; keuken met o.a. 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, kleine oven, vaatwasser en eethoek; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed; 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en 1 smal tweepersoonsbed (120 cm breed); 1 badkamer met bad, toilet, bidet; 1 badkamer met douche, toilet, bidet; buiten naast de toegangsdeur een betegeld privé terras.

pinus buiten.jpg

3-kamer appartement Pyrus (5+1 prs) 75m2, EV

Pyrus ligt op de verdieping in het hoofd huis, toegang buiten via een korte stenen trap en binnen via een iets langere stenen trap.Woongedeelte met zithoek, eethoek en keukenblok voorzien van 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, kleine oven en vaatwasser; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer met douche, toilet en bidet; 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed; badkamer met douche, toilet, bidet; buiten naast de entree een betegeld privé terrasje met tuinmeubilair.

pyrus4.jpg

3-kamer appartement Cupressi (4+2 prs) 70m2. BG

Cupressi is een vrijstaande cottage-woning, gelegen op korte afstand van het zwembad. Ruime woonkamer met open haard en twee eenpersoonszit/slaapbanken en eethoek, half open keuken met o.a. 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, kleine oven en vaatwasser; 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed; 2 badkamers met douche, toilet, bidet; betegeld privé terras met pergola en tuinmeubilair.

cupressi 1.jpg

3-kamer appartement Populus (6+2 prs) 115m2, BG.

Dit appartement ligt in het landhuis, vlakbij het zwembad. BG: Woonkamer met zitbank, open haard en eethoek; aparte keuken met o.a. 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, kleine oven, vaatwasser en voorraadkast; klein tweede zitgedeelte met 1-persoonsslaapbank en een hocker ; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer met douche, toilet en bidet; 2e slaapkamer met tweepersoonsbed; badkamer met douche, toilet en bidet; vanuit het tweede zithoekje leidt een open houten trap naar de vide (loft) met 2 eenpersoonsbedden; buiten een betegeld terras met veranda en tuinmeubilair.

populas terras.jpg

4-kamer appartement Aurantium (8 prs) 120m2, BG

Mooi appartement gelegen in het hoofd huis. Ruime woonkamer met open haard en zithoek; eetkamer met keukenhoek welke beschikt over o.a. 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, vaatwasser en (grote) oven; 2 slaapkamers met tweepersoonsbed beiden met aangrenzende badkamer voorzien van douche, toilet en bidet; 1 slaapkamer met stapelbed; 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden; derde badkamer met douche, toilet en bidet; vanuit de keuken toegang tot het privé terras (deels betegeld, deels grind) met pergola en tuinmeubilair.

aurentium wi.jpg

4-kamer appartement Pomarium (7+1 prs) 135m2, BG

Mooi, ruim appartement in het hoofd huis.BG: Ruime woonkamer met zithoek en open haard, eetkamer met open keuken o.a. voorzien van 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, oven, vaatwasser en de eethoek; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer met douche, toilet en bidet; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed; 1 slaapkamer met drie eenpersoonsbedden; 1 badkamer met bad, aparte douche, toilet en bidet; terras met tuinmeubilair, veranda (32 m2) en vrije ruimte; eigen parkeerplaats.

Pomparium 1.jpg

2-kamer appartement Catellus (2+2 prs) 80m2, BG

Appartement in het landhuis. Woonkamer met open haard en zit/slaapbank; open keuken met eethoek en verder voorzien van o.a. 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, kleine oven en vaatwasser; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed; badkamer met douche, toilet en bidet; betegeld privé terrasje met tuinmeubilair. Het appartement heeft kleine ramen, de lichtinval is wat geringer. In de zomer is het appartement wel heerlijk koel.

catellus2.jpg

3-kamer appartement Magnolia (4+2 prs) 80m2, BG

Appartement gelegen in het landhuis, op korte afstand van het zwembad.BG: Toegang via 5 stenen treden; woonkamer met zit/slaapbank, eethoek en open haard; aparte keuken met o.a. 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, kleine oven en vaatwasser; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsbed en aangrenzende badkamer met douche, toilet en bidet; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed; tweede badkamer met douche, toilet en bidet; betegeld privé terras met tuinmeubilair.

magnolia4.jpg

3-kamer appartement Juniperus (4+2 prs) 95m2, BG

Appartement in het landhuis. BG: Woonkamer met zit/slaapbank en open haard; eethoek; open keuken voorzien van o.a. 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, kleine oven en vaatwasser; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer met douche, toilet, bidet; 1 slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden; badkamer met douche, toilet en bidet; betegeld privé terras met pergola en met tuinmeubilair.

juneperus wo.jpg

4-kamer appartement Armeniaca (8 prs) 120m2, BG/EV

Appartement met begane grond en slaapverdieping, gelegen in het landhuis.BG: Ruime woonkamer met veel lichtinval, zithoek en open haard; eetkamer met keukenhoek welke beschikt over o.a. 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, kleine oven en vaatwasser; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed; 1 badkamer met douche, toilet en bidet; vanuit de keuken toegang tot betegeld privé terras (25 m2) met pergola.EV: 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden; 1 slaapkamer met tweepersoonsbed; 2 badkamers met douche, toilet en bidet.

armeniaca.jpg

Foto's van appartementen

Pomparium 1.jpg Pomparium woonkamer
Zoek op thema