© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FR035: Les Landes Cabanes


Boomhut (tot 5 prs)

Op 4 - 5 meter hoogte, te bereiken met een trap met brede treden en heeft een afscherming aan de zijkant. Privé veranda met een zitje.
In het hoogseizoen van 09.07 – 20.08 verblijf je minimaal een week, van zaterdag tot zaterdag. Buiten het hoogseizoen is korter verblijf mogelijk.

Boomhut2.jpg

Interieur

Er staat in de hut een 2 – persoonsbed en een slaapbank voor 2 personen. Onder het bed staat een extra bed. Desgewenst kan kosteloos een babybedje bijgeplaatst worden (gratis).

Boomhut.jpg

Activiteiten

Iedere week wordt er een activiteiten programma aangeboden en gepresenteerd, zodat iedereen weet wat er op het programma staat. Het programma is divers en biedt creatieve en sportieve activiteiten zoals kajakken, paard- en ponyrijden en fietsen, met veel aandacht voor de natuurlijke omgeving.


Omgeving.jpg

Spellen

Verder worden er op het terrein standaard verschillende speurtochten, spellen en activiteiten aangeboden als boom klimmen, verschillende gezelschapsspellen, en speeltuin en er tochten georganiseerd in de omliggende omgeving.


sanitair.jpg

Gemeenschappelijke ruimtes

In de gemeenschappelijke keuken heeft iedere boomhut zijn eigen keukentje met een plek waar je kunt koken en waar je ook een privé deel in een gemeenschappelijke koelkast hebt.
Op dezelfde manier werkt het sanitair: iedere boomhut heeft zijn eigen badkamer – in het gemeenschappelijke sanitaire gebouw. Al het water wordt verwarmd door zonnepanelen.

douche-privée.jpg
Actie

Naast zee en bos is er in het uiterste zuiden nog meer natuur: in Baskenland is het land geaccidenteerd en worden de bergen steeds hoger! Hier openen zich weer heel andere mogelijkheden: de lage Pyreneeën zijn een paradijs voor bijvoorbeeld bergwandelaars – dus ook voor hele  jonge -, mountainbikers, ruiters, kanoërs en rafters.


kano.jpg

wandel- en fietspadennet

Er is in de omgeving een uitgebreid wandel- en fietspadennet ontstaan waarvan je gebruik maken om de kust, maar ook het binnenland van Zuidwest - Frankrijk te ontdekken.

wandelen pyreneeen.jpg

Natuurlijk zwembad

Na terugkeer bij de hutten is het heerlijk om een duik te nemen in het natuurlijke zwembad op het terrein.

zwembad.jpgZoek op thema