© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FR008: Les fruits du Passau

Kamer 1 (4 prs)

Deze kamer is een familiekamer met slaapbank voor vier personen of een ruime twee/persoonskamer met zitje. De kamer is ruim van opzet; heeft twee kwaliteits boxspringbedden van 90cm bij 200cm en een semi open badkamer met een heerlijke regendouche, een toilet en badmeubel. De inrichting met kaasplanken op de vloer, een zichtbare authentieke muur en brocante details zorgen ervoor dat de kamer rust en ruimte uitstraalt. Geschikt voor een gezin met 2 kinderen (tot 12 jaar). Campingbedje kan worden bijgeplaatst.

kamer 1 stapelbed.jpg

kamer 2 (5 prs)

Deze kamer is ruim van opzet en geschikt voor vijf personen. De extra kamer heeft een stapelbed (90 x 200 cm.). De extra kamer is groot genoeg om een extra bed te plaatsen, waardoor een gezin met drie kinderen hier prettig in kan verblijven. Door deze indeling kunnen ouders in hun kamer nog even nagenieten van de dag. Door de grootte en kwaliteit  van de bedden is het eventueel ook mogelijk om met twee of drie volwassenen in de extra kamer te slapen. Campingbedje plaatsen in overleg.

kamer 2.jpg

kamer 3 (5 prs)

Slapen tussen de authentieke eiken balken en uitzicht over de fruitgaard. Naast de bedden van hotelkwaliteit van 90cm bij 200cm heeft de kamer een ruime badkamer. Deze heeft een douchecabine, een badmeubel en een toilet. Het zithoekje met de koffie en thee mogelijkheid maakt de kamer af. In overleg kan hier een campingbedje worden geplaatst.

kamer 3.jpg

          


          


          


          


          


          


          


          


Zoek op thema