© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO038: Martinhal Sagres


Verschillende verblijven in het 'dorpje'

garden1-450x300.jpg

Op het resort zijn verschillende verblijven die samen als een 'dorpje'bij elkaar liggen rondom de gemeenschappelijke faciliteiten: Garden, Ocean, Bay en Pinewood. De laatse huizen hebben ieder een eigen zwembad. Daarnaast zijn er luxe(re) villa's te huur: Mimosa op het resort (met een eigen zwembad voor alle gasten) en andere, vrijstaande villa's buiten het resort. De laatste groep bestaat uit villa's van particulieren die via Martinhal worden verhuurd.
Alle verblijven hebben minstens twee slaapkamers.


Ocean appartementen met 2 of 3 slaapkamers

Martinhal Ocean House view.jpg

Zorgvuldig gerangschikt aan de voorzijde van Martinhal Village, zijn de Ocean Houses uniek in karakter en vorm. De accommodatie is zo ingericht met woonruimtes die zijn gelegen op de eerste verdieping om optimaal te profiteren van het ongelooflijke uitzicht op zee. De Ocean Houses hebben een eigen veranda waar je kan genieten van al fresco maaltijden met uitzicht op de Atlantische Oceaan en waar je kan genieten van een prachtige zonsondergang. De Ocean Houses hebben een uitstekende locatie dicht bij het Martinhal strand en de vele recreatie- en sportfaciliteiten van het resort. Een totaal van 55 Ocean Houses is beschikbaar, met 49 twee-slaapkamer Grand Deluxe en 6 drie-slaapkamer Master Deluxe opties.


Bay appartementen met 2 of 3 slaapkamers

Martinhal Bay House.jpg

De Bay Houses bevinden zich aan de oostelijke rand van het resort en zijn de meest ruime en beschutte woningen in het resort-dorpje. Het gebruik van traditionele materialen zoals hout, kurk en riet voegen een natuurlijke dimensie toe aan de moderne inrichting. De huizen liggen op de eerste verdieping om optimaal te genieten van het ongerepte uitzicht. Ze hebben een oost-west oriŽntatie voor het beste uitzicht langs beide kanten Ė met prachtige zonsop- en spectaculaire zonsondergangen. Een totaal van 12 Bay Houses zijn te huur, met 6 twee-slaapkamer Grand Deluxe en 6 drie-slaapkamer Master Deluxe opties.


Garden houses met 2 of 3 slaapkamers

Martinhal Village Garden House.jpg

Deze accommodaties vormen clusters van halfvrijstaande prachtige villa’s omgeven door ongerept parkland en begrensd door een grote ommuurde tuin. Natuurlijke materialen zoals hout, riet, kurk en lokale steen zijn veelvuldig gebruikt. Het effect is huiselijk en organisch.
Een eigen veranda geeft uitzicht op het centrale element van de tuin Ė het Oasis zwembad, een verwarmd zwembad met een unieke vorm dat ideaal is voor de hele familie. Verder kun je genieten van het prachtige uitzicht over de omgeving van het resort.Er zijn 20 twee-slaapkamer Grand Deluxe appartementen en 9 drie-slaapkamer Master Deluxe appartementen.


Pinewood houses met 2 of 3 slaapkamers en eigen zwembad

Martinhal Pinewood House exterior.jpg

Pinewoods Houses zijn ideaal voor families die graag op enige afzondering gesteld zijn, maar toch graag in de buurt van de sport- en recreatiefaciliteiten verblijven. Langs de rand van een dennenbos hebben de 10 half vrijstaande Pinewood houses het voordeel van een rustige locatie, maar bieden toch gemakkelijk toegang tot de belangrijkste faciliteiten van het resort. Het interieur is verfijnd en functioneel. Ingetogen en toch fantasierijk. Elk huis heeft zijn eigen privť-zwembad omgeven door een tuin met wilde, inheemse flora. Er zijn 10 Pinewoods Houses beschikbaar, met 6 twee-slaapkamer Grand Deluxe en 4 drie-slaapkamer Master Deluxe opties.


activiteiten voor alle leeftijden

Leisure Funboat.jpg

Martinhal biedt een groot aantal activiteiten waaraan kinderen van alle leeftijden kunnen deelnemen. Peuters kunnen zich bij Raposinhos wagen aan gezichtsverven of deelnemen aan een schattenjacht. Kinderen kunnen uren spenderen aan het maken van allerlei kleurrijke dingen die ze trots aan hun ouders zullen laten zien. Activiteiten zoals het bedrukken van T-shirts en kooklessen zullen de interesse van oudere kinderen wekken. En de picknicks die op het terrein worden gehouden zullen een leuke verrassing zijn.
Verder is de Blue Room een zelfstandige ruimte waar tieners de laatste videogames kunnen spelen of een team kunnen vormen en kunnen genieten van meer traditioneel tijdverdrijf als tennis, pool of tafelvoetbal. Oudere kinderen kunnen naar de Ontdekkers en Avonturenclub gaan om te leren windsurfen of dolfijnen te kijken.
Martinhal heeft daarnaast een sportschool waar zowel jongens als meisjes hun vaardigheden kunnen verfijnen of nieuwe technieken kunnen leren bij activiteiten als surfen, windsurfen, zwemmen, tennis en voetbal.


Spa en wellness: voor ouders en kinderen!

Martinhal Sagres_Family Spa Treatments.jpg

Behandelingen bij de Spa zijn er voor het hele gezin. Ook kinderen zijn hier welkom. Geniet van een dagje verwend worden in de spa samen met een ontspannende ouder/kind massage, een verzorgende manicure of een verzachtende gezichtsbehandeling. Jonge moeders en vaders kunnen ook hun baby meenemen om te zien en te leren hoe ze hun baby’s later thuis zelf kunnen masseren.
De Spa ontwikkelde een reeks behandelingen voor kinderen en tieners waarmee jongere gasten bekend gemaakt worden met de heilzame werking van spa-therapieŽn zoals massages, lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, manicures en pedicures.


Zoek op thema