© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT045: Villa Mirella

Deze zomer hadden we een prachtig plezier om te verblijven in Villamirella strand in Marina Palmense. De plek heeft een  leuke sfeer. Mensen er zijn zeer open, vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is heerlijk met zelfgemaakt gebak en jam. Vraag naar de Pineapple koek die absoluut fantastisch.  Strand is net achter de omheining, met kleine deel van strand alleen voor Villamirella bezoekers.  Restaurant met typisch Italiaans eten en redelijke prijzen ligt tegenover. Fijne vakantie gehad.


Met de kinderen (6 en 7 jaar oud) hebben wij een ochtend gesnorkeld onder begeleiding van Palinuo diving. Kosten 12 euro voor de boot en begeleiding and 5 euro voor de equipment.
Met een boot zijn wij naar de duiklocatie gebracht waar na we een uur hebben gesnorkeld. De instructeur hield ons viertjes goed bij elkaar en wees voortdurend de ddiverse vissen, schelpen, sponzen, en planten aan.
Na afloop hebben nog een 20 minuten in de zon gezeten, waarbij de kinderen in een (zelf gepubliceerd) book, nogmaals de vissen konden zien die we tijdens het snorkelen tegen kwamen. Ook kregen de kinderen als souvenir een mooie schelp. Kort om een geslaagde dag, met behulp van Palinuro Diving!
REVIEWS. PARAGRAAF 19


REVIEWS. PARAGRAAF 20


REVIEWS. PARAGRAAF 21


REVIEWS. PARAGRAAF 22


REVIEWS. PARAGRAAF 23


REVIEWS. PARAGRAAF 24


REVIEWS. PARAGRAAF 25


REVIEWS. PARAGRAAF 26Zoek op thema