© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO022: Quinta do Corvo

Een dikke 8! Kinderen wilden de quinta niet af, dankzij alle dieren. Wij hadden een van de ruimere appartementen, en tot grote vreugde van de kinderen was er een kast met speelgoed! Heerlijk om 's ochtends je ontbijt geserveerd te krijgen oo je eigen terras!leuk appartementje met gemoedelijke sfeer, veel privacy mogelijkheid en lekker zwembad, Erg kindvriendelijk.


De benadering is erg persoonlijk, het ontbijt wordt in de ochtend in een grote mand gebracht. we kregen veel tips over de omgeving.Leukste plek van de hele reis. aardige eigenaar, leuke sfeer, prachtige omgeving. De quinta zelf was ook heel erg mooi. Hier hadden we veel langer willen zitten.Eigenaar Ben is zeer gastvrij, mooie tuin. Heel geslaagd.Wij verbleven in Quinta de Corvo en zijn een dag naar Lissabon geweest.
Prachtige stad.
Quinta de Corvo, heerlijk. Ontbijt bezorgd en dan maar genieten
Sintra en Copa da Roca in omgeving zijn prachtig.Quinta do Corvo   Heel leuk om weer in de buurt van Sintra te zijn waar we tijdens onze 1e familytours vakantie ook al waren, drie jaar geleden denk ik. Dit is ook een heel leuk adres – prettig huisje met goede bedden. En een bijzonder vriendelijke gastheer, heel schattig als hij 's ochtends met de mand langs komt, en een heerlijk ontbijt. Genoeg te doen ook in de omgeving, deze keer zijn we naar Quinta de Regaleira geweest – heel bijzonder, echt aan te raden. Genoeg restaurantjes ook in de buurt en Sintra zelf is ook altijd gezellig – en nog niet te druk…    Nu, dat is heel in het kort een samenvatting van onze belevenissen en ervaringen in mei. We hebben dus echt akelig slecht weer gehad, koud en regenachtig terwijl Noord Europa in de zon zat – maar toch een leuke vakantie gehad hoewel anders dan we ons hadden voorgesteld….Deze zomer een heerlijke vakantie gehad in Quinta do Corvo. Vliegen naar Lissabon, daar auto gehuurd en binnen een uur een een heerlijk huis. Dus geen gedonder met lange autoritten. Het huis was zeer ruim en heerlijk koel. Hier heb je geen airco nodig. Wij hadden zelfs 3 terrassen, en op eentje werd elke ochtend (op tijdstip van jouw keuze) ontbijt geserveerd, daarna werd je huis opgeruimd en 2 keer per week grondig gereinigd. Het huis is mooi gelegen in veel groen en een kunsttuin. Het zwembad ligt centraal met heerlijke bedden rondom. Jammer dat het zwembad wat diep was voor onze kids (1 en 3 jaar). Verder mooie omgeving (Kastelen , steden, marktjes) en op 3 km fanatstisch strand (een van de top 20 stranden van de wereld volgens de Sunday Times). Kortom een echte aanrader

Zoek op thema