© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT011: Poggio Capponi

Hallo,   Wij zijn inmiddels terug van vakantie. Hierbij korte feedback m.b.t. ons verblijf in de Poggio Capponi in Italie.

* Prachtig gelegen, goed onderhouden Agriturismo. * Ons appartement, il Pini, was perfect. Authentiek, goed ingericht, 3 slaapkamers en 2 badkamers, en gelukkig airco (want het was de hele week 30-35 graden). * Vriendelijke, correcte ontvangst. * Zwembad niet al te groot, maar voldeed. Andere faciliteiten bestonden uit TV ruimte met een tafelvoetbalspel, een grasveldje met een klein speeltoestel en pingpongtafel. Al met al zou hier meer van te maken zijn. * Helaas was de eigenares zelf op vakantie, zodat de 'table d'hote' die normaliter 1 of 2 keer per week plaatsvindt, niet werd aangeboden. Dit was spijtig, want dit was een van de redenen om voor deze locatie te kiezen. Gelukkig waren er wel 2 restaurants op 500m.  

klANT.jpg

Mooie accommodatie. Alles ziet er verzorgd uit. Jammer alleen dat de appt die in La Villa liggen, ver van het zwembad zijn.

Goed  Prima, binnen en buiten. 

KLANT 1.jpg

Goed  Super mooie en leuke plek. Zwembad is echt heel fijn en mooi voor zowel ouders als kinderen. Het restaurant op loop afstand met heerlijk eten. Top! 

ITALIE SUPER.jpgZoek op thema