© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT038: Il Lebbio

Il Lebbio is een geschikte lokatie voor families met kinderen en een ideale uitvalsbasis om de (eerste keer) de streek te verkennen: de voornaamste steden liggen binnen uurtje rijden en in de late namiddag/vroege avond is het mooie zwembad een verademing of verkoeling. Lokatie biedt goede mix van privacy en 'samen zijn'. Leuk initiatief ook van eigenares om op woensdagavond pizza's te bakken.


Heerlijke vakantie gehad op Il Lebbio. Accomodatie zag er perfect uit; ruim, schoon en mooi aangelegd. Kinderen hadden heel veel vrienden; zowel de jongste van 5 en de oudste van 12 jaar. Ligging is ook prima voor uitstapjes naar leuke plaatsten. Maar een dag lekker aan het zwembad hebben we ook vaak gedaan. We waren echt allemaal heerlijk uitgerust!!!


De ligging van het complex is perfect als uitvalsbasis om de steden Florence, Pisa, Lucca en Siena te bezoeken.Tip: Volterra en San Gimignano zijn zeer de moeite waard!Het zwembad is helemaal top! Als je na een warme dag van 'kunst en cultuur' terugkwam bij Il Lebbio, was een verfrissende duik bijzonder welkom!We waren als echtpaar met 3 volwassen kinderen. De locatie ligt erg afgelegen;een bar of disco bezoeken is er niet echt bij maar onze kinderen hebben het niet gemist!Samengevat: we hebben een geweldige vakantie gehad!


Il Lebbio ligt geografisch heel gunstig voor het bezoeken van diverse leuke plaatsen in Toscane. Daarnaast is het een prettige plek voor gezinnen met kinderen vanwege het zwembad en de buitenruimte: je kunt de kinderen gemakkelijk hun gang laten gaan op het omheinde terrein.

Zoek op thema