© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP038: Casa del Moro - Lanzarote

Dromedarisrit

Lanzarote is de enige plek in Europa waar kameelachtigen in het wild voorkomen. De op dit eiland levende Majorero-dromedaris wordt vooral ingezet voor zogenaamde kamelentochten, hoewel er echter geen sprake is van kamelen omdat deze beesten slechts één bult hebben. Je kunt een kamelentocht doen in het Timanfaya Nationaal Park of buiten het park, waar je binnen een tocht van ongeveer een half uur door het prachtige landschap van Lanzarote trekt.

timanfaya-camello.jpg

El Golfo - El lago verde - Het groene meertje

El Golfo, de groene lagoon, ligt in het zuiden van Lanzarote. Een meertje aan zee in een krater. De groene kleur van het water wordt veroorzaakt door algen. In het dorpje El Golfo kunt u lunchen bij een van de leuke restaurantjes direct aan zee. Er worden vooral vis en locale specialiteiten geserveerd.

lagoverde.jpg

Lagomar

Lagomar is het huis in Nazaret waarover het verhaal gaat dat acteur en fervent bridgespeler Omar Sharif het zou hebben verloren met een spelletje kaarten. Het huis is ontworpen door Jesus Soto, geboren op Fuerteventura. Hij heeft nauw samengewerkt met César Manrique. Tegenwoordig is het een restaurant en museum. Openingstijden van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.
Meer info: www.lag-o-mar.com

lagomar1.jpg

Themaparken

Guinate Tropical Park
Deze dierentuin is gelegen in het noordelijke deel van Lanzarote, het park is 45.000 vierkante meter groot, met 1.300 exotische vogels en dierensoorten. Zie hier de pinguïns. Meer info:www.guinatepark.com
Aqualava waterpark - Playa Blanca
Nieuw waterpark in Playa Blanca. Locatie: 
C/ Gran Canaria, 26.
35580 Playa Blanca, Yaiza

Zoek op thema