© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT016: Agriturismo Le Pescine

Natuurlijk vind je hier prachtige stranden die op 3 km van de boerderij zijn gelegen. Bijvoorbeeld het strand van La Pinetina, dit strand heeft restaurants, douches en een speeltuin. Je vindt langs de Etruskische kust lege rustige stranden en de wat drukkere stranden waar je diverse bars en restaurants tegenkomt en waar je strandstoelen en parasols kunt huren.

strand 2.jpg

Er zijn diverse mooie dorpjes in de omgeving die de moeite waard zijn te bezoeken, zoals Bibbona 10 km, Bolgheri 15 km, Campiglia Marittima 20 km en Suvereto 25 km.
Tenslotte ontdekt men dan de prachtige Golf van Barrati en al klimmend bereikt men daar de opgravingen van de Etruskische stad (20km) Populonia.

populonia afgr.jpg

Je kunt ook een boottocht maken naar de verschillende eilanden die voor de kust liggen. Of ga eens een keer met een vissersbootje mee op excursie, een waar avontuur voor de kinderen.
Op 25 km ligt Calidario waar een natuurlijke warmwaterbron ligt.

Parco Gallo Rose
ligt er 5 km vandaan en is een kleine dierentuin.
Ook dichtbij ligt een Aguapark als je de kinderen echt een plezier wilt doen.

calidario_home.jpg

Collodi, Het Park van Pinocchio (1 uur) - lang vůůr Walt Disney, was Pinocchio een populair verhaal in ItaliŽ, geschreven door Carlo Collodi (pseudoniem voor Carlo Lorenzini) in 1881. Collodi is een klein charmant stadje tussen Lucca en Florence. Er is een ouderwets pretpark neergezet dat al jaren mensen trekt uit de hele wereld. Het park heeft standbeelden en fonteinen van alle karakters uit het Pinocchio verhaal en een verrukkelijk marionettentheater met alle vertrouwde karakters. Ook al spreken ze Italiaans, het is voor de kinderen (en voor je zelf) een genot om te zien.

villa-garzoni1 collodi.jpg

Voor de kinderen die echte dinosaurusfreaks zijn ligt er op 30 km afstand het Prehistorische park Peccioli, waar ongeveer een 20-tal dinosaurussen op ware grootte zijn nagebootst.

493_Cuccioli,P20e,P20Dinosauri.jpg.pagespeed.ce.POwOFqWCvU.jpg

Verder kunnen je op een uurtje rijden bezoeken Volterre, Pisa, Piombino en tevens een boottocht naar Elba.

En op 1 uur rijden kun je Florence, Siena en San Gimignano bezoeken.

sangigmignano.jpg


Zoek op thema