© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FR008: Les fruits du Passau

Wandelen in de buurt

Vlakbij het zwembad is het (afgeschermde) meertje, waar je zeker een vis kan vangen (hengels bij het verblijf verkrijgbaar). Het terrein en directe omgeving lenen zich uitstekend voor een lekkere wandeling. Bestel bijeen picknickmand en geniet hiervan bij het kapelletje in de buurt.

Het-meer-van-Sidaille-740x460.jpg

Montluçon

Bekijk, verscholen in de mondingen van de Cher, de oude stad vol oude schatten. Daaromheen heeft zich een moderne stad ontwikkeld, een getuige van de industriële revolutie. 
In Montluçon, een "Ville d'Art" (kunststad), is men erin geslaagd om de herinneringen aan het verleden zorgvuldig te bewaren en tegelijkertijd mee te gaan in de veranderingen van de hedendaagse wereld. Ontdek de identiteit van de "middeleeuwse stad" door een wandeling te maken langs een vijftiental beschermde of op de lijst van historische monumenten geplaatste bouwwerken.

Montlucon-740x460.jpg

Allier

Ontmoetingen met handwerkers, wijnboeren en andere de producenten uit de Allier. Kennis maken, proeven, genieten van de heerlijke producten, dat is een goede manier om de Allier te leren kennen. De AOC wijnen van Saint-Pourçain, het Charolais vlees en de kip uit de Bourbonnais, de beroemde "pâté aux pommes de terre" (aardappelpaté) en de mosterd maken deel uit van bekendste  producten en die je kunt proeven in vele restaurants in de Allier.Het landschap is heel veelzijdig en het is niet moeilijk om een kasteel te ontdekken in de omgeving, of om er eentje te bezoeken.

Allier-sfeervol-160x90.jpg

Golfbaan le Val de Cher

De 18-holes golfbaan van Nassigny ligt op een kwartier rijden van de camping en is toegankelijk voor iedereen (ook zonder GVB). De baan is het gehele jaar open van 10 uur 's morgens tot 7 uur 's avonds.http://golfclub.valdecher.free.fr 


             


             


             


Zoek op thema