© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP053: Padre Aviles

Olias

olios.jpg

Olias is een klein wit dorpje op 20 minuten rijden van Malaga. De witte huizen en pittoreske sfeer maken het een bezoekje waard.


Montes de Malaga

montes 2.jpg

Fauna: Het park heeft een overvloed aan dieren in het wild, de meest opvallende soorten zijn everzwijnen, vossen, dassen, steenmarters, wezels, bunzingen, maar ook kleinere dieren, zoals konijnen, eekhoorns, vleermuizen en egels. Vogelkenners zullen geÔnteresseerd zijn in het feit dat er een verscheidenheid aan roofvogels is in het park, waaronder haviken, adelaars en uilen, maar ook vaker voorkomende soorten, zoals houtduiven, patrijzen, duiven, lijsters, koekoeks, mezen en nachtegalen. Flora: Te midden van de struikgewassen bevinden zich de palmboom, bramenstruik, rode lavendel, bezemkruid, meidoorn, tijm, bremstruik, papaver en wilde asperge.


Malaga

malaga7.jpg

Je kunt er genieten van de vele stranden, een wandeling langs de promenades, heerlijk eten in een van de restaurants of tapasbars langs de boulevards. Je vindt er de lokale heerlijkheden zoals pescaito frito, een assortiment van gebakken vis, rode mul, sardientjes en gazpacho. Ga ook naar een van de bodegas, wijnlokaliteiten waar ja de lokale wijn uit Malaga direct uit het vat kunt proeven.


Zoek op thema