© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO036: Vila Ana Margarida strand

In Vila Ana Margarida staat duurzaamheid voorop. Alle woningen zijn gebouwd met binnenlandse producten en de meubelen zijn allemaal gemaakt met nationale houtensoorten. 72% van het totale verbruik in de Resort elektriciteit wordt geproduceerd door middel van zon- en windenergie installaties. Binnen- en buitenverlichting met LED lampen. Het regenwater wordt gebruikt om de planten water te geven. Scheiden van afval is verplicht. Het hoe en wat staat allemaal aangegeven op het terrein.
Daarbij is het voor de eigenaars belangrijk dat ook de locale bevolking meedeelt in de komst van bezoekers uit andere landen. Daarom komt al het voedsel uit de regio en zijn er samenwerkingsverbanden met lokale kleine ondernemers die (bijvoorbeeld) watersport-lessen geven en die bij de Vila kunnen worden geboekt. Dat is handig voor de bezoeker en fijn voor de omgeving.


terras en paadje.jpg

In de buurt vindt je een groot aantal surfscholen, maar je kan ook andere watersportactiviteiten ondernemen. Je kan je op de lessen inschrijven in Vila Margareda. Je wordt dan van en naar de school gereden.
Binnen 10 minuten loop je van naar het centrum van Ericeira, waar voedselmarkten, kunstgaleries en aardewerk-/tegelwinkels te vinden zijn.
Ana Margarida Vila ligt op 20 minuten rijden van Lissabon. Sintra met zijn kronkelende straatjes ligt op 24 km afstand en het Nationale Paleis van Mafra bevindt zich op 14 minuten rijden.
Er is een shuttledienst naar het vliegveld tegen meerprijs.

6.jpg

Zoek op thema