© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP047: La Molineta de Guaro

Ook op het terrein van La Molineta is genoeg te beleven. Er is een heerlijk zwembad (met kinderbadje) met prachtig uitzicht. Er is een moestuin aangelegd die op ecologische wijze wordt verbouwd en in de keuken wordt gebruikt. Kinderen kunnen zich op het vier hectare grote terrein uitleven of zich in de speeltuin vermaken. Bij voldoende belangstelling worden in het hoogseizoen verschillende activiteiten georganiseerd, zoals kinderdisco, knutselen of ouderwets Hollandse spelletjes.
Kookcursus en knutselcursussen met Spaanse invloed, deze cursussen zijn voor groepen van minimaal 4 personen en een voorafgaande reservering. Massages zijn mogelijk en ook yogalessen zijn hier aan te vragen.

2570.jpg

Het dorpje Guaro ligt op 1 km afstand en hier vind je een kleine supermarkt, bakker, een geldautomaat en een apotheek. Hier is ook een restaurant. 
Dit alles samen maakt het knusse, gezellige en kindvriendelijke vakantiepark La Molineta compleet. Geniet hier van rust, natuu ,een schitterend uitzicht en de Spaanse cultuur en sportieve activiteiten.

de huizen.jpg

Zoek op thema