© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT001: Il Grande Prato

Het verblijf is alleen mogelijk op basis van halfpension, ontbijt en avondeten, zodat je overdag je eigen gang kunt gaan. Als je 's'avonds terug komt van verschillende uitstapjes hoef je alleen maar aan te schuiven. De maaltijden komen uit een smakelijke keuken met producten uit de streek, de recepten volgen strikt de tradities uit de regio.
Er is een enorm groot zwembad (7 x 12m en diepte 1.40m) voor de allerkleinsten wordt in de zomermaanden een plasticbadje  neer gezet. Het hele terrein waar de kinderen voldoende speelruimte hebben is veilig omheind door een hekwerk waarom heen populieren staan. Je geniet hier van de prachtige vergezichten.

il grande 2.jpg

Er is een tennisbaan voor gebruik van de gasten en voor de volwassenen een fitnessruimte (niet voor kinderen). In de zomermaanden is er voor gebruik van de gasten een buitenkeuken met een koelkast en een kooktoestel zodat je ook zelf je lunch kunt klaarmaken en niet de deur hoeft uit te gaan.
Voor de kinderen is er speelgoed aanwezig en kunnen er lessen gegeven worden aan zowel volwassenen als aan kinderen, zoals kooklessen, lessen pottenbakken en yogalessen. Ook kun je mountainbikes gebruiken.
Giulia de gastvrouw kan uitvoerig informatie geven over de omgeving en uitstapjes organiseren op verzoek.         

1676.jpg

Zoek op thema