© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FR003: Grand Bois

Op het terrein is een overdekt verwarmd zwembad (6x12m) met sauna en er is een buitenzwembad (100m2)  met plonsbadje (25m2). Er zijn diverse sportmogelijkheden zoals (tafel)tennis, volleybal en basketbal en voor het typisch Franse jeu-de-boules.
Je kunt hier paardrijden en de kinderen kunnen op pony's rijden. Verder is er een fitnessruimte en kunnen er fietsen met kinderzitje en mountainbikes voor groot en klein gehuurd worden.
Bij het meertje kun je kano's, roei- en elektrische bootjes huren, ook vissen behoort tot de mogelijkheden. In de zomermaanden wordt er het een en ander voor de kinderen georganiseerd zoals boetseren, verkleedfeestjes, en een verwelkoming met een "paspoort van het groene land", een kleurboekje met de mascotte van het domein, een gek kereltje dat de kinderen begeleidt
tijdens hun verblijf en hen waardevolle natuur leert ontdekken. Op aanvraag kan er voor een babysitter gezorgd worden.        

etang_canoe.jpg

Er is hier veel nagedacht om in de verlangens en noden van kinderen te voorzien, maar ook hun kinderen veiligheid te waarborgen. Er zijn drie speeltuinen, waarvan één speciaal aangepast voor kinderen onder de 5 jaar. Op de kinderboerderij lopen o.a. ezels, pony's, geiten, schapen, konijnen, kippen en ganzen rond.


  

Accrobranche03.jpg

Zoek op thema