© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FR036: Auberge Vosges

Voor de kinderen is er een buitenzwembad en een speelweide. In de herberg is een speelzaal met een pingpongtafel, tafelvoetbal en allerlei spelletjes voor regenachtige dagen. Verder is er op het terrein een buitenzwembad van 6x12m en 1,20 m diep. Ook staat er speeltoestellen met schommels, een glijbaan, kabelbaan, een zandbak en een tuimel. 's Avonds, als de kinderen hout gesprokkeld hebben in het bos, kan er een kampvuur gemaakt worden …

peuterbad.jpg

Gezinnen vinden het heerlijk in Auberge Vosges; de omgeving, de sfeer en de eenvoudige reden dat er altijd veel Nederlandse kinderen zijn om mee te spelen zijn en omdat kinderen zich zonder twijfel vermaken. Het terrein is grotendeels afgesloten zodat kinderen zonder gevaar kunnen spelen en hutten kunnen bouwen naar hartenlust.
Het is een ideale vakantieplek gezinnen (samen met bevriende gezinnen of familie) op rijafstand. Op 600 kilometer vanaf Utrecht is het een bestemming die goed te rijden is in 1 dag. Er zijn 12 familiekamers met in totaal 40 slaapplaatsen. De twee gites zijn ruim en volledig ingericht.

wandelen.jpg

Zoek op thema