© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP037: Finca Arrieta - Lanzarote

Het Engelse echtpaar Michelle en Tila Bradddock wonen al meer dan 20 jaar op het eiland Lanzarote samen met hun 4 kinderen. Zij zijn de oprichters van dit landelijk ecologisch landgoed genaamd Finca Arrieta dat bovendien zeer kindvriendelijk is. Ondanks het ecologische karakter ademt het een en al exclusiviteit uit van luxe en comfort met prachtige smaakvolle inrichting.

Royal_Yurt_02_1_jpg_600x400_q85 eco yurt royale.jpg

Het ligt op de noord kant van het eiland Lanzarote op slechts 30km rijden van het vliegveld Arrecife. De energie komt van de zon en de wind en alles op dit landgoed is in respect voor de natuur gemaakt. Het landgoed is dichtbij het zandstrand van het dorpje Arrieta gelegen. Je huurt hier heerlijke huisjes, yurts of villa's en bent door de ligging van Lanzarote al snel verzekerd van zonnig weer.

Giant_Chess_Set_Finca_De_Arrieta_1_JPG_600x400_q85.jpg

Het resort bestaat uit 16 ecologische maar zeer comfortabele en smaakvol ingerichte verblijven allen verschillende centraal ligt het heerlijke zwembad en een kinderspeelplaats. Het vissersdorpje Arrieta ligt dichtbij, daar kan je je boodschappen doen. De eigenaren hebben voor alles een oplossing en zullen er alles aan doen op je wensen in te spelen, geen wens is hun te gek.

best_shot_HI_res_Pool_at_Night_1_jpg_600x400_q85.jpg

Zoek op thema