© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FR001: Huifkar vakantie Drome

Ga op ontdekkingsreis door een vrij onbekend stukje Frankrijk begeleidt door de ritmische stappen van de paarden die de huifkar trekt. Een unieke en intense beleving voor alle zintuigen door de prachtige dat constant veranderd. Ontdek het prachtige landschap van de Drôme met paard en huifkar. De Drôme is gelegen tussen Dieulefit en Bourdeaux in het zuidoosten van Frankrijk.

vakantie met paard en wagen voor eenouder vakanties.png

Onder begeleiding van een ervaren koetsier genieten van een leuke en ontspannen rit door een verrassend mooie omgeving langs kastelen, pittoreske dorpjes en velden vol lavendel en andere kleurige bloemen.  Voor een onvergetelijke vakantie …

kinderen op vakantie.png

Geschikt voor iedereen van heel jong tot oud, omdat de tochten begeleid worden. Je ook met het openbaar vervoer hierna toe, daarom ook erg in trek bij alleenstaande ouders met kinderen die een bijzondere vakantie zoeken. Je kunt kiezen voor een kort verblijf vanaf 1 nacht tot 7 nachten en overnacht elke nacht op een andere plek waar je kunt douchen en eten als je tenminste niet zelf wilt koken. Mocht je je verblijf willen verlengen vanaf 2016 bestaat er hier een mogelijkheid om in een van de ingerichte tenten te verblijven. 

kinderkopjes Family Tours kindvriendelijke vakanties.png

Zoek op thema