© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
header.jpg

SP036: Apartementos Cabria

Even buiten het stadje Almuñecar liggen een aantal appartementen direct aan de zee bij een strandje. Playa Cabria ligt ongeveer 1 km van de doorgaande weg af en is alleen te bereiken via een onverharde weg waardoor het heel erg rustig gelegen is. Omdat het ingesloten is door een bergrug heeft de wind er geen vrij spel. De temperatuur in de winter schommelt hier tussen de 15 en 25° C.

almunecar-playa-2.jpg

Er liggen nog een 3-tal appartement/huizen los bij die niet direct aan zee liggen. Je kunt een stukje de pier aflopen waar je bij een privéstrandje uitkomt, maar je kunt ook gebruik maken van het strand voor de deur.  In deze baai liggen buiten de vakantie-appartementen een aantal woningen van Spanjaarden die daar het hele jaar door wonen.

antonio19.jpg

Het zandstrand wordt goed schoongehouden en is veilig voor de kinderen. Er is geen kustwacht dus zelf goed opletten op je kinderen. Er zijn in de omgeving allerlei watersporten te beoefenen zoals paragliding, duiken maar ook golf. Je kunt zelfs in de winter een dagje gaan skiën in de Sierra Nevada dat op slechts 80 km hier vandaan ligt en zeer sneeuwzeker is. Het is mogelijk om op basis van halfpension hier te verblijven; op aanvraag.

cabria.jpg

Zoek op thema