© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO037: Ana Margarida dorp

fornt 1.jpg

Dichterbij de cultuur van een land verblijven kan bijna niet. Appartementen midden in een vissersstadje en op loopafstand van de zee. De appartementen liggen in het centrum van het dorp  Ericeira, op 50 meter van het strand van de vissers en naast het Huis van Cultuur Jaime Lobo e Silva, met bibliotheek, auditorium en thematische tentoonstellingen. De locaties liggen op slechts 100 meter van het Plein van de Republiek, het gebied van de cafťs, bakkerijen, ijssalons, restaurants en gevarieerde handel. Het is onmogelijk om niet de coleur locale van deze streek op te snuiven.


Deze appartementen zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien en het is alsof je bij een Portugese familie op bezoek bent, zo authentiek zijn ze ingericht. Ze zijn uitermate geschikt voor gezinnen (of groepen vrienden). Een uitstekend toevluchtsoord in het centrum van het dorp van Ericeira. Een auto heb je dus niet perse nodig.

woonkamer living.jpg

Bovendien zijn alle faciliteiten van het nabijgelegen Vila Ana Margarida resort ook beschikbaar voor de bezoekers van de appartementen, het grootste gedeelte van het jaar. Zwembad, terras, bar en shuttledienst naar en van het vliegveld (tegen meerprijs). 
In het centrum van Ericeira zijn voedselmarkten, kunstgaleries en aardewerk-/tegelwinkels te vinden zijn.

zwembad.jpg

Zoek op thema