© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO036: Vila Ana Margarida strand

De accommodaties van Ana Margarida bieden een unieke charme en zijn gebouwd in een GaudŪ-achtige stijl. Het zwembad is de spil van waaruit dit complex is opgezet. Hier is ook de bar, die fungeert als een ontmoetingsplaats voor de gasten en waar je kan genieten van muziek en elkaars gezelschap. 

Po036 villa ana margarida foto bij losse acc op home .jpg

Op het  complex zijn hier en daar 'verborgen' plaatsen gemaakt, speciaal voor degenen die afzondering zoeken. Alle huizen zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken. De meeste hebben een slaapkamer (een met twee slaapkamers).  Alle villa's hebben gratis wi-fi. Villa Ana Margarida  heeft een eigen parkeerplaats, gratis.
Sommige accommodaties hebben een gemeubileerd terras op de bovenste verdieping.
Je kunt ook van een drankje genieten aan de bar naast het zwembad, of terwijl je je ontspant in een van de ligstoelen. Ondertussen is het zeelandschap van de Atlantische Oceaan overal zichtbaar.

uitzicht vanaf terras.jpg

Wat is heerlijker dan wakker te worden met het geluid van de zee en het getjilp van zangvogels of pauwen die in het gebied wonen?  De Villa Ana Margarida heeft een kapel die bezocht kan worden, een kippenhok, een put, een duiventil, bronnen met visvijvers met inheemse of exotische vogels, en ruimte met bomen afkomstig van de lokale leefomgeving. En het Quiksilver's Skatepark ligt net aan de andere kant van de weg, op 50 meter van Villa Ana Margarida. Er is ook een midget golfbaan.
Ana Margarida is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieŽn (zowel klein als pubers. Ze zijn ook uitermate geschikt voor groepen vrienden. Een uitstekend toevluchtsoord voor een droomvakantie.

terras uitzicht op zee.jpg

Zoek op thema