© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP021: Marinas de Nerja

Marinas0583.jpg

Het zeer kindvriendelijke hotel werd volledig gerenoveerd in 2004. Het beschikt over 216 moderne appartementen verdeeld over 5 etages en uitgerust met 6 liften, openluchtzwembaden (voor volwassenen en kinderen), een tuin met ligstoelen en rechtstreekse toegang tot het Playazo-strand.


Marinas1024.jpg

Alle appartementen zijn uitgerust met een balkon met directe of gedeeltelijk uitzicht op zee. Kinderen kunnen spelen bij de Mini Club waar professionele entertainers vele spellen organiseren. Restaurants, zwembaden, zandstanden, grasvelden, kinderspeelplaatsen, welness, zon....alles wat je nodig hebt voor een heerlijke tijd...


onbtij.jpg

Het viersterrenhotel Marinas de Nerja ligt direct aan het zandstrand op nog geen 2 km afstand van het historische, Andalusische stadje Nerja, met haar beroemde "Balcón de Europa" en de enorme druipsteengrotten die gemakkelijk begaanbaar zijn door een verlicht gangpad. Daarnaast biedt Nerja uitstekende zandstranden, smalle steegjes, vele bodega's en talrijke tapasbars, doordrongen met de typische Spaanse authenticiteit.


Zoek op thema