© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT012: Antica Fonte

3484.jpg

Antica Fonte Resort is een prachtig complex en ligt temidden van zacht glooiende heuvels van Toscane, tussen Florence en Siena. Het ligt op een heuvel bij het stadje Casola d'Elsa op 800 m afstand, bij een oude bron temidden van de wijngaarden.


In drie verschillende gebouwen zijn 15 sfeervolle en luxe ingerichte appartementen gelegen. De afwerking heeft zijn authentieke staat behouden met o.a. de robuuste buitenmuren, de terracotta vloeren, plafonds met houten balken en marmeren badkamers. 's Avonds kan je nog lekker genieten in je privť tuin of terras van een fris Chianti wijntje terwijl de kleintjes al liggen te slapen.

3492.jpg

Op het terrein van 4 hectare bevinden zich drie panoramische zoutwater zwembaden waaronder een kinderzwembad met een speeltuintje. Er zijn 3 zwembaden met zout water gevuld; geen chloor (afmetingen 16 x 8 en 9x8 met een diepte van 1.40 en 1.60) en een apart kinderbad met jacuzzi (diepte 0.60) deze zijn geopend van mei tot eind september.
Het is mogelijk om handdoeken te huren voor het zwembad bij de receptie. Rondom het zwembad is een groot zonneterras met voldoende ligstoelen en parasols. Voor de kleintjes is er een speeltuin.

3478.jpg

Zoek op thema