© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
header.jpg

IT043: Actief in de Aosta

bivak  (3).jpg

Ervaar een avontuurlijke overnachting in de bergen. De Aosta-vallei is letterlijk omringd door indrukwekkende bergenketens van de Mont Blanc, waar op de hoogste toppen gletsjers liggen.
De rivieren in het dal zorgen daarom voor goede stromingen en raften en wildwaterkano (tot niveau III-IV) is hier een echte belevenis. Bij de campingovernachtingen zijn talloze avontuurlijke, actieve bezigheden ter plekke te boeken. Leer bijvoorbeeld abseilen en ervaar een tocht door een rivier met natuurlijke glijbanen!


canoying 1 (2).jpg

De minimale leeftijd om aan deze activiteiten deel te nemen is 6 jaar. Voor sommige activiteiten geldt een hogere startleeftijd. Dit is aangegeven bij het reserveren van de activiteiten. Je boekt voor een verblijf van minimaal een week. Vervolgens reserveer je bij aankomst aan welke activiteiten je wilt deelnemen. Dit is ook afhankelijk van het weer. Bij aankomst staat een team voor je klaar om alles uit te leggen en de activiteiten te reserveren. Er is Nederlandse deskundige begeleiding (met meer dan 20 jaar ervaring) ter plaatse aanwezig, zij zorgen ook voor de twee inbegrepen gezamenlijke maaltijden waarvan er de eerste is op de dag van aankomst. De boekingen lopen van zaterdag tot zaterdag. De rivieren in het dal zorgen voor goede stromingen en raften en wildwaterkano (tot niveau III-IV) is hier een echte belevenis. Bij de campingovernachtingen zijn talloze avontuurlijke, actieve bezigheden ter plekke te boeken. Leer bijvoorbeeld abseilen en ervaar een tocht door een rivier met natuurlijke glijbanen!


camping 1.jpg

Je verblijft in een ingerichte tent voor max. 4 personen met de mogelijkheid om een bijzet tentje voor 2 personen erbij te boeken. De camping is voorzien van goede sanitaire voorzieningen (warme douche en wasmachine aanwezig). Er zijn babybedjes voorhanden a € 25,- (zonder lakens) en een badje a € 10,- p.w. te huur.
Op de camping is een winkeltje te vinden met eerste levensbehoeften en vers brood, een recreatieruimte met TV, hier vindt je o.a. het kleine speeltuintje waar een tafeltennis/voetbaltafel naast staan. Helaas is er geen zwembad aanwezig op deze camping, er zijn overal fonteintjes te vinden waar de kleintjes zich prima kunnen vermaken (miniplastic badje zelf meenemen).
Dichtstbijzijnd openluchtzwembad te vinden in Aoste (12km).
De camping ligt op 300 m van het dorpje Valpelline. Hier vind je o.a. een geldautomaat, restaurant en apotheek en speeltuin.


Zoek op thema