© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

TR020: Demre

Hoyran Wedre Zwembad1 (6).jpg

Aan de voet van het Taurus gebergte ligt, op 500 meter boven de zeespiegel, het dorpje Hoyran. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de Middellandse Zee, de gezonken stad van het eiland Kekova en de Kaap Chelidonium. Rondom Hoyran vind je niet het lawaai en vervuiling van de industriële steden van Turkije, maar vogels, schapen en geiten. Voor het bouwen van de huisjes en cottages zijn lokale stenen gebruikt en voor het pleisterwerk aarde, stro en kalk, net als de traditionele huizen in de regio. Door deze materialen te gebruiken is het in de zomer lekker koel binnen.


Dieren.jpg

Demre is het middelpunt van het plattelandsleven, waar kinderen in contact komen met het dorpsleven, geiten, schapen, koeien en ezels. Maar bij deze dieren blijft het niet, in de grote tuin van Demre zijn ook katten, kippen, schildpadden, hagedissen, vogels, kikkers en nog veel meer dieren.
Speciaal voor kinderen zijn er ook een kinderzwembad, hangmatten en schommels. Bij het zwembad bevinden zich ook twee amfitheaters waar kinderen, en ouders, hun talenten kunnen laten zien aan alle andere reizigers.Schaakspel.jpg

Zwemmen, wandelen, fietsen, tafeltennis, levensgroot-schaak, tuinieren..het kan allemaal bij Hoyran. Daarnaast is er een zwembad en kinderzwembad met aan alle kanten een mooi uitzicht. Rondom het zwembad bevindt zich een zonneterras met ligbedden en parasols.
In de tuin, van 14km2, staan veel verschillende fruitbomen zoals appel, amandel, vijg, perzik, peer, walnoot, kersen en nog veel meer.


Zoek op thema