© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

TR014: Cirali Bungalows

8.jpg

Een reuze tuin van 17.000 m2, smaakvolle bungalows, een heerlijk restaurant en op 200 meter van een onbedorven strand in een schitterende omgeving vol natuur en oudheden. Welkom! Cirali Bungalows is gelegen aan de Middellandse Zee kust, op 80 kilometer van Antayla en 200 meter van het strand van Cirali. Cirali Bungalows verhuurt 28 bungalows met hotelservice. 


tuin kinderen.jpg

Ook is de waanzinnig grote tuin van 17.000 m2 niet alleen groot maar vooral ook prachtig en met zorg  ingericht met 200 soorten bloemen en planten. En! In het restaurant worden gerechten gekookt met ingrediŽnten uit deze tuin: sinaasappels, citroenen, grapefruits, vijgen, abrikozen, zwarte bessen, walnoten, perziken, appels, avocadoÖen dit alles met liefde en zorg bereid en verzorgd door Ahmet en zijn vriendelijke team.
In de tuin zijn verschillende sfeervolle loungeplekken met grote kussens en hangmatten. De hele dag kun je thee en drankjes bestellen. Het restaurant serveert dagelijks ontbijt en diner in de tuin onder de 300 jaar oude Moerbei bomen en binnen.


Azurhotel_cirali_vl_004.jpg

De eigenaars zijn komen uit deze streek en zullen en zullen je wegwijs maken door de omgeving. Op aanvraag kunnen verschillende tochten te voet of per jeep georganiseerd worden. Het strand van Cirali ligt op 200 meter. Een wandeling naar het strand is een wandeling langs bomen en bloemen, een aangenaam natuurlijk pad. Je verblijft in bungalows die (slaap)plaats bieden aan 4 personen. In het geval van een groter gezin kun je ervoor kiezen om een tweede bungalow te huren of als het derde kindje nog een klein kindje is dan kan er een babybedje bijgeplaatst worden. Cirali Bungalows is het hele jaar geopend.


Zoek op thema