© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

TR012: Alacati

3-havuz.jpg

Op een dik uur rijden van de luchthaven van Izmir  en een kwartiertje van de toeristische havenstad Cesme – op een schiereiland, ligt het sfeervolle Mediterrane stadje Alacati met ons geselecteerde Alacati Otel. Vanuit het hotel ben je op 5 minuten lopen in het sfeervolle dorp. Het is een surfers- en familieparadijs met haar zeer langzaam aflopende zandstranden.


mooie overzivcht.jpg

Het is een kleinschalig, zeer persoonlijk complexje, gerund door eigenares Ilknur en haar man met veel liefde en zorg. Met liefde voor de prachtige omgeving en natuur (ze zijn Olympische windsurfers!), maar ook voor liefdevolle en smaakvolle gastvrijheid. Alacanti Otel is opgebouwd uit vier vrijstaande villa's met daarin ruime kamers, connecting kamers en appartementen met een kitchenette. Er zijn twee zwembaden – helaas geen peuterbadje. Het hotel is het hele jaar geopend.


f0af498a536fb1e42d74f219e6fe0fe4_f144.jpg

Voor waterratten is het heerlijk toeven, dus. Ook zullen de kleintjes blij zijn met de wind die voor verfrissing zorgt van mei tot oktober. Er zijn diverse watersportscholen in de nabije omgeving (surfen, windsurfen, kitesurfen, etc) met zeer veel ervaring en voorzieningen. Vraag de eigenaren van Alacati Otel voor tips en hulp bij het boeken van lessen en/of huur van materiaal – zij zijn de experts en organiseren met liefde een mooi arrangement. Voor de wat grotere kinderen is Ephesos – het derde wereldwonder – is een beleving die grote indruk maakt.


Zoek op thema