© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

TR006: Datca

zwembad.jpg

Hier verblijf je in een complexje met 14 appartementen, 12 villa's en een aantal ruime hotelkamers in een mediterrane stijl, verspreid over een mooi, uitgestrekt terrein. Het hotel ligt op 1 kilometer van het centrum en de haven van Datca. De suites en appartementen zijn omringd met de zwembaden. De villa's bevinden zich in de tuin met prachtige bloemen. Alle verblijfstypen zijn Turks traditioneel ingericht, voorzien van moderne gemakken en bieden een koele verblijfplaats in de warme zomers. Datca is geopend tot en met de herfstvakantie.


datca uitzicht.jpg

Het rustige, gezellige en groene schiereiland Datca ligt op dik uur rijden van de drukte van Marmaris . Datša is een sfeervol vissersplaatsje waar het toerisme nog niet heeft toegeslagen. De ligging is uniek: ten noorden van het schiereiland bevindt zich de Ege´sche Zee en ten zuiden van het eiland bevindt zich de Middellandse Zee. Vanaf het schiereiland krijg je een panoramisch uitzicht op de Griekse eilanden Kos, Simi en Rhodos.


appartement.jpg

Het dorpje staat bekend om het hoge zuurstofgehalte in de lucht en de lage luchtvochtigheid. Door de altijd aanwezige koele bries, is het er ook in de heetste zomermaanden heerlijk vertoeven. Heerlijk! Als je normaal in de stad woont of als je reist met baby's en/of kleine kinderen.


Zoek op thema